StandUp-Comedy Bucuresti sambata 2 Noiembrie

StandUp-Comedy Bucuresti

Sambata 2 noiembrie te asteptam la „In Culise Teatru Pub” (str. natiunile unite nr 3-5) cu un nou spectacol de stand up comedy de la ora 22. Vinovati pentru hohote de ras si buna dispozitie vor fi Raul Gheba, Cata Dum si Cristian Dumitru. Pentru rezervari sunati din timp la : 0744.914.007

StandUp-Comedy Bucuresti sambata cu Cristian Dumitru and Friends.

La In Culise se rade cu pofta in fiecare sambata. Nu rata cele mai tari spectacole de standup-comedy din Bucuresti. Spectacolele sustinute de Cristian Dumitru and Friends ofera umor de calitate si putem spune cu mandrie ca sunt cele mai interactive spectacole de standup-comedy din Romania. Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!

Daca vrei sa organizezi un spectacol de standup-comedy intr0un club/bar/pub sau la o petrecere privata sau corporate atunci suna la: 0744914007. Iti garantam cele mai tari spectacole de acest gen cu cei mai experimentati comedianti romani.

Un stand-up comic este cineva care face comedie într-o manieră informală, vorbind cu publicul în absența celui de-al „patrulea perete” teatral. În mod normal aceasta se face de către un comic, cu un microfon. Se practică în cluburi, colegii, săli de teatru, locații alternative – aproape oriunde există un public doritor și deschis la comedie. Comicul redă o serie de povești amuzante într-un ritm rapid, glume scurte (numite bit-uri) și one-liners (glume care au și pregătirea, și poanta în interiorul aceleiași fraze). Toate acestea constituie monologul, rutina sau act-ul. Unii comici folosesc recuzită, muzică sau elemente de iluzionism în spectacolele lor.

Multe rutine de stand-up sunt similare cu one-man show-urile, diferența principală fiind așteptările publicului, care, la stand-up așteaptă un flux relativ constant de râsete. Aceasta afectează în schimb țelurile comicului, care se afla sub presiunea obligației de a livra aceste râsete.

Multe locații mici susțin evenimente “open mic” (microfon deschis) unde comicii amatori pot performa în fața unui public, oferindu-li-se astfel posibilitatea de a-și perfecționa meșteșugul și a pătrunde în branșă. Genul stand-up comedy este considerat dificil de stăpânit deoarece comicul se află în deplina putere a publicului, care este element integrant al spectacolului. Un comic experimentat trebuie să se raporteze cu rapiditate la dipoziția și gusturile oricărui tip de public și să își adapteze numărul în concordanță. Stand-up este o formă de artă comică devotată în mod deschis obținerii și primirii de râsete mai presus decât orice alta componentă a genului (spre deosebire de comedia teatrală, care creează comedia în structura unei piese folosindu-se de caractere și situații). Aptitudinile atribuite comicului care practică stand-up sunt diverse; adesea este necesar ca el să-și asume rolurile de scriitor, publicist, performer, promotor, producător și mașinist. Una dintre caracteristicile unui comic experimentat este abilitatea ca nu numai să facă față unui heckler (comentator din public, de multe ori malițios), ci să și câștige sala de partea sa și să o distreze cu o replică. Mulți comici care practică stand-up lucrează ani de zile ca să obțină 45 de minute de material și de obicei își interpretează numărul în mod repetitiv, perfecționându-l încetul cu încetul. Actorul și comicul Will Ferrel a afirmat că stand-up comedy este un gen dificil, singuratic și răutăcios.

standup-comedy bucuresti

standup-comedy bucuresti sambata

Rezervari: 0744.914.007
In Culise Comedy Club se afla pe strada natiunile unite nr 3-5 din Bucuresti. Va asteptam sa ne distram impreuna.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>