Stand-Up Comedy Sambata 7 Mai Bucuresti

Sambata, 7 Mai eM Caffe Bucuresti (in incinta Hotel Horoscop Unirii) te invita la o seara de stand-up comedy cu Cristian Dumitru, Marius Covache si Bogdan Nitu. Rezervari si informatii la: 0744.914.007 sau la 0729.167.215. Locuri limitate!

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.

Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Marius Covache: Sau “tiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum mai este cunoscut se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.

Bogdan Nitu: Este finalist iUmor editia 7 si are o experienta de cativa ani buni in stand-up comedy. Impreuna cu Cristian Dumitru prezinta emisiunea online „Mi-e Foame!”

Stand-Up Comedy Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 2 Aprilie Bucuresti

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 2 Aprilie 2022
Stand-Up Comedy cu Cristian Dumitru, Vlad Bieltz si Alex Serban, sambata, 2 aprilie 2022

Sambata, 2 Aprilie, eM Caffe te invita incepand cu ora 21:00 la un show de stand-up comedy cu:

Cristian Dumitru:
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de stand-up comedy de la noi din tara. 

Alex Serban: Moldovean simpatic, grăsut și ochelarist. A urcat pe scenele din toată țara unde a fost invidiat de bărbați, adorat de femei dar aplaudat de toată lumea. A facut senzatie la iumor cu glumele sale despre turnicheti.

Vlad Bieltz: Tanar si ambitios, Vlad este un actor stand-up cunoscut mai ales pentru stilul sau unic de a interpreta glumele. La doar 22 de ani, a castigat atenția publicului prin personalitatea sa carismatica și glumele amuzante. Nu exista nicio indoiala ca viitorul a rezervat planuri mari pentru tanarul comediant, care este întotdeauna urmat de runde de aplauze si multe rasete. Vlad este unul din finalistii sezonului 10 iUmor.

Rezervari si alte informatii la: 0729.167.215. Locuri limitate!

Stand-Up Comedy Sambata, 26 Martie 2022- Bucuresti

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 26 Martie 2022
Stand-Up Comedy in Bucuresti Sambata seara

Sambata, 26 martie eM Cafee din Bucuresti (in incinta Hotel Horoscop Unirii), te invita incepand cu ora 21:00, sa razi la un super show de stand-up comedy sustinut de finalistii iUmor : Cristian Dumitru, Bogdan Nitu si Bogdan Zloteanu. Informatii si rezervari la: 0729.167.215 sau la 0744.914.007. Atentie! Locuri limitate! Va asteptam!

Call Now ButtonFa o rezervare!