Stand-Up Comedy Bucuresti Joi 5 Mai

Joi, 5 Mai, The Bridge Crangasi (Bucuresti) te invita la o seara de Stand-Up Comedy. Nu rata show-ul de stand-up sustinut de Bogdan Zloteanu si Cristian Dumitru.
Rezervari si alte informatii la: 0722.561.666 sau la 0744.914.007
Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan. Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.
Bogdan Zloteanu:
Cunoscut ca si Bobitzi, un comediant ce apartine noii generatii ce isi propune sa combine in stilul lui propriu viziunea sa comica fata de lumea in care traieste cu improvizatia umoristica specifica curentului bobitzienean de la sf sec 21. Pe Zloteanu l-ai putut vedea si in emisiunea iUmor unde a reusit sa ajunga de mai multe ori pana in finala, dar si la X-Factor unde a impresionat juriul cu vocea sa.
Rezervari si alte informatii la: 0722.561.666 sau la 0744.914.007
Va asteptam!
Stand-Up Comedy Bucuresti Joi 5 Mai
Joi, 5 Mai The Bridge Crangasi te asteapta la stand-up comedy
mai 5 @ 20:00
20:00 — 21:30 (1h 30′)

the bridge crangasi bucuresti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Bucuresti Joi 5 Mai

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!