Stand-Up Comedy Bucuresti Dumitru
Stand-Up Comedy Cristian Dumitru

Cristian Dumitru : este un comediant recunoscut pentru umorul sau autentic si inteligent. Cu peste 20 de ani de experienta în domeniul divertismentului, Cristian a devenit cunoscut in intreaga tara atat pentru spectacolele sale de stand-up comedy cat si pentru emisiunile online de pe youtube, precum “Mi-e foame!” sau “Farse pe bune” si alte filmulete amuzante de pe canalul sau.
A participat la emisunea iUmor, unde a ajuns pana in finala cu parodia muzicala “Vine pensia” si a prezentat un moment de stand-up comedy. Juratii au avut numai cuvinte de lauda despre momentul sau. „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia iar Mihai Bendeac si Cheloo au fost si ei la fel de incantati. Dupa participarea sa in calitate de concurent al acestei emisiuni, urmatorul sezon, a fost invitat special deschizand una din editiile emisiuni cu un moment de stand-up comedy.
În spectacolele sale, Cristian abordeaza subiecte provocatoare si variate, de la relatiile de cuplu la experiente personale si ofera intotdeauna un show interactiv si distractiv, in care publicul este implicat si provocat sa participe. Asadar pentru cei care vor sa se distreze si sa rada, Cristian Dumitru este un comediant de neuitat, ce nu trebuie ratat!

Stand-Up Comedy Romanii au Talent
Anisia Gafton Stand-Up Comedy

Gafton Anisia: Este o moldoveanca cu simtul umorului fiind una dintre putinele femei care fac stand-up comedy. A devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea concurs de pe pro tv “Romanii au talent” iar mai apoi din emisiunea Extra Night Show (ex Un show Pacatos) de pe Antena 1.

Stand-Up Comedy Popovici
Tiberiu Popovici Stand-Up Comedy

Tiberiu Popovici: Este, la doar 34 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului românesc. A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practica într-un singur club în toată țara și a acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția! A reusit sa cucereasca atat juriul de la „Romanii au Talent” cat si pe cei de la iUmor.

Stand-Up Comedy Raul Romanii au talent
Raul Gheba Stand Up Comedy

Raul Gheba: Finalist Romanii au Talent. Este din Tulcea, dupa certificatul de nastere si din venezuela dupa nume. Cand era mic manca icre negre pe paine, nu pentru ca avea bani ci pentru ca asa mancau toti locuitorii orasului in care s-a nascut si a crescut.
Este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala “Romanii au talent”. Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Stand-Up Comedy Marius Covache
Marius Covache Stand-up Comedy

Marius Covache:  Sau “tiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum mai este cunoscut se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.

Stand-Up Comedy George Bonea
George Bonea Stand-Up Comedy

George Bonea: Este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala “Romanii au talent”. Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Stand-Up Comedy Balboni Fulvio
Fulvio Balboni Stand-Up Comedy

Fulvio Balboni: Este un italian energic, a castigat marele premiu in productia tv “Banc – show” de la Prima Tv. Este comediant in serialul “Trasnitii” si, dupa cum tin sa sublinieze organizatorii, “ne face sa zambim de fiecare data cand incepe sa vorbeasca. Recent a concurat la emisiunea “Romanii au talent”unde a reusit sa impresioneze juriul cu numarul sau de stand-up comedy.

Stand-Up Comedy Cristi Priza
Cristi Priza Stand-Up Comedy

Cristi Priza: „Umorul e foarte subiectiv, ce i se pare unuia amuzant, altuia poate să i se pară anost”. Este părerea lui Cristi Priză. El este tânărul care vă montează zâmbete și vă amenajează stări de spirit de fiecare dată când îl urmăriți în show-urile de stand-up.Cu fiecare ocazie, Cristi reușește să facă oamenii să râdă, motiv pentru care ar alege zâmbetul altora în detrimentul zâmbetului său.

Stand-Up Comedy Cosmin Bighei
Cosmin Bighei Stand-Up Comedy

Cosmin Bighei: Este actor, comediant şi moldovean. Mulţi se chinuie să-şi facă un nume în stand-up, Bighei s-a născut cu unul.
Are la activ peste 200 de show-uri de stand-up în Bucureşti şi prin ţară şi 7 apariții cu momente de stand-up în emisiunile Agentul VIP, Distractis Show și Românii au Talent. În 2014 a obținut locul 1 la Festivalul Internațional de Stand-up Comedy din Cluj-Napoca, iar în 2015 locul 1 la Festivalul Otopeniul Vesel, secțiunea stand-up comedy.

Stand-Up Comedy Bogdan Nitu
Bogdan Nitu Stand-Up Comedy

Bogdan Nitu: Este finalist iUmor editia 7  si are o experienta de cativa ani buni in stand-up comedy.  Impreuna cu Cristian Dumitru prezinta emisiunea online „Mi-e Foame!”

Stand-Up Comedy Daniel Harmanescu
Daniel Harmanescu Stand-Up Comedy

Danie Harmanescu: Cel mai putin faimos dintre comediantii nostri și cu siguranța cel mai leneș. Întârzie materialul nou si punchline-urile cum a întârziat și acesta descriere. Pentru ca și-a uitat telefonul in baie.

Nu tine doar pentru tine!

Call Now ButtonFa o rezervare!