Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stand Up Comedy Constanta Joi 6 Februarie

February 6, 2014 @ 9:00 pm - 10:30 pm

lei20

Stand Up Comedy Constanta Joi

Comedy Night, with Cristian Dumitru!

A inceput sa practice genul asta de umor inca din 2003, facand parte pana in anul 2006 din trupa Deko. Din 2006 a infiintat impreuna cu Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, trupa Comedy Now iar din 2008, a sustinut nenumarate spectacole alaturi de Tibi Neuronu si Catalin Bordea facand parte din Trupa Showtime.
De cativa ani de zile cu materialul strans in cei 10 ani, a sustinut spectacole atat in Bucuresti cat si in intreaga Romanie.

Nu uita sa iti faci rezervare din timp la cel mai interactiv spectacol. Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!
Rezervari la : 0744.914.007

Un stand-up comic este cineva care face comedie într-o manieră informală, vorbind cu publicul în absența celui de-al “patrulea perete” teatral. În mod normal aceasta se face de către un comic, cu un microfon. Se practică în cluburi, colegii, săli de teatru, locații alternative – aproape oriunde există un public doritor și deschis la comedie. Comicul redă o serie de povești amuzante într-un ritm rapid, glume scurte (numite bit-uri) și one-liners (glume care au și pregătirea, și poanta în interiorul aceleiași fraze). Toate acestea constituie monologul, rutina sau act-ul. Unii comici folosesc recuzită, muzică sau elemente de iluzionism în spectacolele lor.

Multe rutine de stand-up sunt similare cu one-man show-urile, diferența principală fiind așteptările publicului, care, la stand-up așteaptă un flux relativ constant de râsete. Aceasta afectează în schimb țelurile comicului, care se afla sub presiunea obligației de a livra aceste râsete.

stand up comedy romania constanta

stand up comedy joi 6 februarie cu Cristian dumitru la Constanta

Details

Date:
February 6, 2014
Time:
9:00 pm - 10:30 pm
Cost:
lei20
Event Tags:
, , , ,
Website:
standupcomedylive.ro

Organizer

stars cafe & www.standupcomedylive.ro
Phone:
0744914007
Email:
contact@standupcomedylive.ro
Website:
standupcomedylive.ro

Venue

Stars Cafe
Strada Cismelei Nr. 26
Constanta, Romania 720000 Romania
+ Google Map
Phone:
0744914007
Website:
standupcomedylive.ro