Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stand Up Comedy Vineri Bucuresti 7 februarie 2014

February 7, 2014 @ 9:30 pm - 10:45 pm

lei20

Sand Up Comedy Vineri Bucuresti

la In Culise Comedy Club ( strada natiunile unite nr 3-5) incepand cu ora 21:30. Pe 7 februarie la In Culise avem “The Comedy Brothers Show” cu Cristian Dumitru (unul dintre cei mai vechi comedianti romani) si Cata Dum. Un spectacol cu multe glume 100% naturale. Fratii Dumitru promit de pe acum un spectacol de Stand Up Comedy interactov 100%. Alina Plugaru celebra actrita porno de la noi, a declarat dupa un spectacol al baietilor ca s-a simtit ca la ea la filmari: ” M-au durat falcite doua zile dupa aia”.

Nu mai sta pe ganduri strange-ti gasca si suna sa faci rezervare la : 0744.914.007.

UMOR NU GLUMA!
Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!
Cateva cuvinte despre

In Culise Comedy Club din bucuresti:

In Culise Comedy Club este latura din In Culise Teatru Pub care îți oferă spectacole de Stand up comedy, improvizație și parodii muzicale
In Culise Teatru Pub este un loc unde se petrec multe lucruri imprevizibil de simpatice. În fiecare zi vă invităm la spectacolele de teatru(detalii pe inculise.ro sau pe pagina de facebook In Culise Teatru Pub) inedite , deloc previzibile și care te vor scoate din cotidian….iar din momentul în care se aproprie sfărșitul de săptămână, oferim scena și celor mai îndrăgiți comedianți din România. Spectacolele de stand up comedy, improvizație si parodii muzicale sunt piesele de puzzled care odată unite formează conceptul de Comedy Club din Culise. Comedianții care vin cu mare drag la noi pe scenă : Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia, Toma, Cristian Dumitru, Fulvio Balboni, Cătă Dum, Cristi Priză, Marius Gheorghiu și mulți alții!!!

Un Club de Stand Up Comedy din Bucuresti unde rasul e la el acasa.

stand up comedy bucuresti

stand up comedy vineri bucuresti

Organizer

In Culise Comedy Club & Standupcomedylive.ro
Phone:
0744914007
Email:
contact@standupcomedylive.ro
Website:
http://www.standupcomedylive.ro

Venue

In Culise Comedy Pub
strada natiunile unite nr 3-5 bucuresti romania
Bucuresti, Bucuresti 720000 Romania
+ Google Map
Phone:
0744914007
Website:
http://www.standupcomedylive.ro