Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teatru Bucuresti Marti 18 Februarie la Puzzle Pub

February 18, 2014 @ 7:30 pm - 9:00 pm

lei27

Teatru Bucuresti Marti

COLD (FRIG)
Marti pe 18 februarie va invitam sa vizionati in premiera in Romania piesa “FRIG” de Lars Noren.
Cel mai violent spectacol de teatru.
Va va lasa fara rasuflare. Va vor trece fiori reci in timp ce o vizionati, va veti inspaimanta si la final poate chiar veti plange. O piesa de teatru care trateaza intr-un mod diferit si original ura fata de alte rase si mai exact ura oamenilor fata de alti oameni. Regia spectacolului este semnata de Vinicius Tomesc iar din distributie fac parte: Cristian Dumitru, Ciuvica Nick, Adi Lepadatu si Ninel Petrache. Lupte scenice: Serban Gabriel. Light Design: Roxana Docan.
“Va invit cu inFRIGurare sa veniti fara prejudecati la un spectacol al carui happy-end nu am reusit sa-l gasesc…” spune regizorul Vinicius Tomescu.
Spectacolul va avea loc marti pe 18 februarie incepand cu ora 19:30 la Puzzle Pub. Pentru rezervari sunati la : 0744.914.007

Motto: „Actiunea teatrului, ca si a ciumei este binefacatoare, caci impingandu-i pe oameni sa se vada cum sunt, le smulge masca, le descopera minciuna, moleseala, nimicnicia, ipocrizia” – Antonin Artaud – (teatrul cruzimii) Mult timp in urma, elaboram alaturi de un psiholog metodologia si exercitiile pe care le propun actorilor pentru a descoperi personalitatea personajelor pe care urmeaza sa le modeleze din noroiul fertil al amintirilor (memoria adica, „Nilul artistului” ale carui revarsari fecundeaza malurile constientei).
Confuzia ne indeparteaza de esenta: in loc sa se concentreze pe condamnarea sistemelor criminale (nazist sau comunist) discursul derapeaza in cautarea unor argumente care sa justifice crima. Rezulta implicit: – negarea holocaustului in ciuda dovezilor irefutabile care descriu tragedia unor oameni nevinovati, exterminati pentru simplul fapt ca apartineau unei etnii. (Monologul personajului Keith). – folosirea abuziva a unor insemne de trista amintire, interzise prin lege (svastica) si apologia unui sistem criminal (in speta cel nazist, care rezida in sofismele incilcite si neconvingatoare ale lui Anders) – xenofobia si ura rasiala ale carei consecinte iminente sun violenta si in ultima instanta crima.
Butoiul cu pulbere este pregatit – ne sugereaza autorul Lars Noren – iar faptul ca ne jucam cu chibriturile pe langa el demonstraza iresponsabilitate si tembelism politic.

Piesa Teatru Bucuresti

Program Teatru Marti Bucuresti

Details

Date:
February 18, 2014
Time:
7:30 pm - 9:00 pm
Cost:
lei27
Event Tags:
, , , , ,
Website:
standupcomedylive.ro

Organizer

Puzzle& standupcomedylive.ro
Phone:
0744914007
Email:
contact@standupcomedylive.ro
Website:
standupcomedylive.ro

Venue

Puzzle Pub
Calea Victoriei 155
Bucuresti, Romania 720000 Romania
+ Google Map
Phone:
0744914007
Website:
standupcomedylive.ro