Roast: Cristian Dumitru (2014)

Stand-up comedy 2014

Cristian Dumitru face stand-up comedy de 10 ani de zile. In toti acesti ani a sustinut nenumarate spectacole in toate orasele mari din Romania. Spectacolul lui Cristian este cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy de la noi.

In decembrie 2013 a sarbatorit prin spectacolul aniversar: „Stand-Up Comedy de 10” zece ani de cand practica acest gen de umor.
In filmuletul de mai jos veti vedea un Roast despre Cristian Dumitru facut de Cristi Priza si Cata Dum.
Un Roast este un eveniment unde o persoana este supusa unei prezentari facuta de mai multi comedianti la adresa sa plina de insulte , laude, intamplari, povesti adevarate sau mai putin adevarate.
Pe Cristian Dumitru il poti vedea in Fiecare sambata la In Culise Comedy Club. In Culise Comedy club se afla pe strada natiunile unite nr 3-5 din Bucuresti.

Daca vrei sa organizezi un spectacol sau un eveniment de stand up comedy ne poti contacta fie prin mail: contact@standupcomedylive.ro fie telefonic: 0744 914 007

„Am inceput sa practic genul asta de umor inca din 2003, facand parte pana in anul 2006 din trupa Deko. Din 2006 am infiintat impreuna cu Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, trupa comedy now (actualmente jokers) iar din 2008, am sustinut nenumarate spectacole alaturi de Tibi Neuronu si Catalin Bordea facand parte din Trupa Showtime.
De cativa ani, sustin spectacole one man show atat in Bucuresti cat si in intreaga Romanie.”-spune Cristian

stand up comedy bucuresti romania
stand up comedy made in romania 2014

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Roast: Cristian Dumitru (2014)

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!