Stand-Up Comedy Vineri Bucuresti 24 Ianuarie

Stand-Up Comedy Vineri Bucuresti

la Restaurantul Miorita din Bucuresti incepand cu ora 21.

Va asteptam la o portie zdravana de stand up comedy 100 % natural cu italianul Fulvio (de la Trasnitii-prima tv) si Alex Serban.

Stand-up Comedy Vineri Bucuresti cu Balboni Fulvio si Alex Serban

Daca vrei sa incepi wekeend-ul cu zambetul pe buze suna sa iti faci rezervare din timp.

Pentru rezervari si alte informatii: 0744.914.007.

Restaurantul Miorita se afla in incinta parcului Herastrau langa Hard Rock Cafe.

Va asteptam sa radem de to(n)ti si toa(n)te.

Stand-Up Comedy Vineri Bucuresti la restaurant Miorita

Alex Serban:
Cum sa fii gras, moldovean, ochelarist… dar si narcisist!?!?
Ei bine se poate! Alex Serban e un tanar amuzant cu o inima imensa si toata plina de el.
Castigator a cateva concursuri de Stand-up Comedy Open Mic in cluburile de renume din Bucuresti

Fulvio Balboni
Fulvio este un italian cu buletin de Girgiu. A venit acum multi ani si i-a placut atat de mult ca a devenit roman cu acte in regula.
Oamenii il stiu de la Banc Show si din serialul Trasnitii de la Prima Tv.
Este spontan, are glume universal valabile iar accentul lui straneste hohote de ras.

Pentru organizarea unui spectacol de stand-up comedy intr-un bar/pub/club sau pentru un moment de stand-up comedy pentru petrecere privata sau corporate sunati la: 0744 914 007 sau la 0723 699 784
Un spectacol recomandat de Cristian Dumitru. Cristian face stand-up comedy inca din 2003 cand acest gen de umor a cucerit Romania. Desi totul a inceput intr-o cafenea mica din Bucuresti astazi genul asta de spectacole au loc in toata tara.

Stand-Up Comedy Vineri Bucuresti

Mulți sunt de părere că Chris Rock, a cărui carieră și-a început ascensiunea în 1996 prin popularitatea imensă a spectacolului Bring the Pain, a avut o mare influență în revenirea fenomenului care a avut loc în cea de-a doua jumătate a anilor ’90. La început de secol 21, stand-up-ul se bucură de o nouă și sporită popularitate, nu numai datorită succesului înregistrat de Chris Rock, dar și datorită apariției mediilor accesibile de informare precum internetul și canalele de televiziune gen Comedy Central. La ora actuală există un anume fel de renaștere în lumea comediei datorită faptului că tineri comici (adesea cu vârstele cuprinse între cinsprezece și douăzeci și nouă de ani) își găsesc drumul către scenă și schimbă standardele, dezvoltând forma de artă într-o nouă direcție pentru o nouă eră.

În Statele Unite, New York este considerat în continuare de mulți ca fiind inima scenei stand-up, majoritatea vedetelor tinere aflate în ascensiune ca și cei mai în vogă performeri încercându-și cu regularitate materialul la clubul Comedy Cellar când nu se află în turneu. Clubul Caroline’s de pe Broadway a contribuit în pionieratul celor din “clubul capetelor de afiș și este considerat în continuare unul din cele mai importante cluburi din țară pentru capetele de afiș, performerii din trecut incluzandu-i pe Andrew Dice Clay, Bill Hicks, Colin Quinn, Gilbert Gottfried, Mitch Hedberg, Jerry Seinfeld.

stand-up comedy vineri bucuresti cristian dumitru
stand-up comedy vineri bucuresti romania

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Vineri Bucuresti 24 Ianuarie

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!