StandUp Comedy Duminica 26 Ianuarie Bucuresti

StandUp Comedy Duminica

Incheie saptamana cu zambetul pe buze.

Vino duminica incepand cu ora 21:30 la in Culise Comedy Club din Bucuresti pentru o portie zdravana de StandUp Comedy cu Cristian Dumitru & Fulvio Balboni.

Standup Comedy duminica Bucuresti

Umor nu Gluma!
Atentie!!! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!

Standup Comedy Duminica Bucuresti cu Cristian dumitru si Fulvio Balboni

Rezervari si alte informatii la : 0744.914.007

În afara Statelor Unite, există scene de stand-up comedy înfloritoare în Canada, Marea Britanie, Irlanda și Olanda unde au loc festivaluri importante de comedie, film și industrie a divertismentului. Nu numai asta, dar unii comici chiar își folosesc numerele de stand-up pentru a avea un impact asupra relațiilor internaționale sau pentru a promova pacea și înțelegerea între culturi. Spre exemplu, proiectul “Allah Made Me Funny – Official Muslim Comedy Tour” este realizat de trei comici musulmani din America (Preacher Moss, Azhar Usman și Azeem) ce se folosesc de umor în general și de stand-up comedy în particular pentru a detensiona relația dintre musulmani și non-musulmani, a promova o mai bună înțelegere a culturii și obiceiurilor musulmane și a face comentarii sociale legate de viața musulmană în America.

Stand-up comedy este principalul obiectiv a trei festivaluri internaționale majore: Edinburgh Fringe Festival în Edinburgh, Scoția; Just for Laughs în Montreal, Canada; Melbourne International Comedy Festival în Melbourne, Australia; și a unui număr de festivaluri mai mici, dintre care cele mai importante sunt Boston Comedy and Film Festival și New York Underground Film Festival. Formatul de festival s-a dovedit a fii de mare succes în atragerea atenției către forma de artă și este adesea folosit ca loc în care se caută talente și piatră de încercare de către profesioniștii din industrie în căutare de fețe noi.

standup comedy duminica

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “StandUp Comedy Duminica 26 Ianuarie Bucuresti

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!