Stand-Up Comedy Ramnicul Sarat Sambata 2 noiembrie

Stand-Up Comedy Ramnicul Sarat

Sambata 2 noiembrie Cristian Dumitru (ex Deko) te astepata in Cafe Jurnal din Ramnicul Sarat sa razi cu lacrimi la spectacolul de stand up comedy “Born To Be Comedian”. Nu trebuie sa ratezi cel mai interactiv spectacol de stand up comedy din Romania. Tu cat poti sa razi?

Iti garantam un spectacol plin de Umor nu Gluma! Rezervari la : 0744.914.007

Spectacolul incepe la 20:00

Mai multe detalii despre Cristian dumitru poti vedea pe blogul sau: http://www.cristian-dumitru.blogspot.com

Cristian Dumitru este si actor si cu siguranta l-ati vazut in filmuletele de la Varza Tv. Cu totii ati ras atunci cand ati vazut „Muncitori intelectuali” cu Cristian Dumitru si Cosmin Natanticu sau filmuletul cu „Luati-o-n cur” (parodie dupa reclama de la Hemoroeasy)

Cristian a cucerit publicul de fiecare data cu energia sa, interactiunea cu ei din sala, expresivitatea sa si umorul de buna calitate pentru toate varstele si gusturile.

Daca vrei sa organizezi un spectacol de stand-up comedy cu Cristian Dumitru atunci nu ezita sa ne contactezi telefonic: 0744914007.

Stand-up comedy își are rădăcinile în variate tradiții americane de divertisment popular din secolul 19, de la vaudeville și monologuri umoristice (Mark Twain fiind unul dintre maeștii acestui gen) până la clovneriile de circ. Majoritatea comicilor de la început erau priviți doar ca “spunători de bancuri” care încălzeau publicul în deschiderea spectacolului sau distrau mulțimea în timpul pauzelor. Să fii comic era considerat în principal un prim pas pentru a începe o carieră serioasă în show business. Glumele erau în general de un umor gros și (adeseori când nu erau transmise la radio sau televizor) moderat nerușinate, subiectele cuprinzând teme comice obișnuite (glume despre soacră, umor etnic etc.). Umorul “albastru” sau comedia care era considerată indecentă, era destul de popular în multe cluburi de noapte, dar repertoriul “albastru” limita considerabil șansele comicului de a obține succesul veritabil.

stand-up comedy ramnicul sarat 2014
stand-up comedy ramnicul sarat romania

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Ramnicul Sarat Sambata 2 noiembrie

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!