Revelionul Comediantilor Bucuresti 9 Ian.

Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie Bucuresti

Incepe anul cu zambetul pe buze. Pe 9 Ianuarie Copper’s Pub ti-a pregatit Revelionul Comediantilor. Spectacolul de stand-up comedy va fi sustinut de Cristian Dumitru, Balboni Fulvio, Dan Marin si Cristi Popesco.

REZERVARI LA: 0787.655.884 SAU LA 0744.914.007

Raul Gheba– Finalist „Romanii au Talent”. Este din Tulcea si are un stil de umor inconfundabil

Balboni Fulvio– Singurul italian care face stand-up comedy in romana. De ce a venit in Romania si cat de amuzanta i se pare tara noastra aflati de la el.

Dan Marin– In timpul liber este taximetrist. Dan, s a remarcat atat prin energia pe care o depune atunci cand e pe scena cat si cu glumele sale din viata de taximetrist.

Cristi Popesco– Zis si ” Asta ar fi una dintre glume”, este singurul comediant care a avut curajul sa apara si sa faca un moment de stand-up comedy la Etno Tv. De ce a facut asta ne spune sambata pe 9 ianuarie.

Cristian Dumitru– Este unul dintre „pionierii” acestui gen de umor de la noi. Face stand-up comedy din 2003 si se mandreste atat cu faptul ca este cel mai bun comediant care nu APARE PE TV cat si cu faptul ca are cel mai interactiv show de stand-up comedy. Pe langa stand-up pe Cristian sigur il stii din filmuletele virale de pe net de genul: Luati-o n cur, Esti fumat daca, Un cocalar la interviul de angajare, Maicador etc)

Pentru rezervari si info sunati la: 0787.655.884 sau la 0744.914.007

Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie Bucuresti
Stand-Up Comedy Revelionul Comediantilor sambata 9 Ianuarie Bucuresti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Revelionul Comediantilor Bucuresti 9 Ian.

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!