Stand-Up Comedy Sambata 1 Octombrie Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 1 Octombrie Bucuresti

Sambata, 1 octombrie te asteptam la Copper’s Pub (str. hristo botev nr 25) sa vezi un show unic de stand-up comedy marca „Cristian Dumiotru & Friends”.
Sergiu Floroaia, pe care il stii de la matinalul Kiss Fm va urca pe scena alaturi de singurii frati din stand-up comedy-ul romanesc, Cata Dum (castigatorul locului 3 al concursului de stand-up comedy national „stand-up fest”) si Cristian Dumitru (unul dintre primii comedianti romani, a inceput sa sustina spectacole din anul 2003)

Tel rezervari: 0787 655 876 sau 0744.914.007

Cateva cuvinte despre comediantii de sambata:

Sergiu Floroaia: „Nu-s genul care sa se laude singur… fara sa mentioneze inainte ca „nu-i genul care sa se laude singur, DAR…”. Dar, pentru ca nimeni nu ma cunoaste mai bine decat ma cunosc eu, o sa indraznesc totusi sa-mi fac o mica descriere. Ei bine, sunt bucurestean cu trupul, cu sufletul si arborele genealogic. M-am nascut si am crescut dupa blocurile gri, dar si in fata lor, si din cand in cand prin parcuri si gradini. Am parul lung, desi nu prea ascult rock. Am aproape 30 de ani, desi nu ma comport ca atare si am un copil, desi nu bag mana in foc pentru ca e cam blond. M-am apucat de comedie prin 2006, iar anul asta simt ca deja incep sa fiu un pic amuzant. insa, de-a lungul vremii, oamenii s-au mai inselat si au zis asta despre mine: “As dark, slick & dangerous as an arrow in the night! Though far, far funnier.” – Derek Ryan (stand-up comedian, UK) “Writing witty one liners and engaging an audience isn’t easy, doing it in a second language is near impossible. Sergiu managed both and is a developing talent to look out for.” – Jeff Leach (stand-up comedian, UK) “Faraonul glumelor scurte… urte.. urte… te..!” – Nicu Gigantu (sarpele Roz) PS: Ce-i drept, Nicu Gigantu a primit bani ca sa zica asta.”

Cata Dum: Fratele meu, cristian Dumitru facea stand-up comedy de ceva ani. La inceput mergeam cu el la spectacole si recunosc ca incepuse sa-mi surada ideea de a incerca si eu cateva glume in fata publicului. Mi-am luat inima in dinti si am urcat la un open mic cu un material de 10 minute. Eram atat de omotionat ca tremuram mai ceva ca un bolnav de parkinson. Oamenii au ras, au aplaudat si asta mi-a dat curaj. Apoi am urcat alaturi de majoritatea comediantilor cunoscuti de la noi. Am facut parte timp de un an de zile din cel mai mare proiect de stand-up comedy pentru romanii din Londra : “The Romanians Are Coming” care s-a bucurat de un real succes in cadrul romanilor stabiliti acolo. Cred ca m-am laudat destul. Cel mai bine vino sambata sa vezi ce pot.

Cristian Dumitru: Fac stand-up comedy din anul 2003, atunci cand fenomenul acesta a inceput sa prinda aripi si la noi in tara. A fost greu, pentru ca pe atunci nu aveam acces la internetul de azi, pentru a vedea alti comedianti de afara. Nu stiam exact ce inseamna „stand-up comedy”, nici eu nici publicul. Pot spune ca am invatat imoreuna. In toti cei 13 ani am sustinut spectacole atat in tara cat si in strainatate.

In 2008 am fac parte dinserialul „Varza Tv” de pe Kanal D. Cu siguranta ai vazut sketch-ul cu Muncitori intelectuali. De ani de zile fac filmulete funny pe care le poti gasi pe canalul meu de youtube. Cel mai nou proiect online este emisiunea „Mi-e foame!” care desi e la inceput se bucura de un real succes. Te astept sambata 1 octombrie sa ma vezi live.

Tel rezervari: 0787 655 876 sau 0744.914.007

Stand-Up Comedy Sambata 1 Octombrie Bucuresti
Stand-Up Comedy Sambata 1 Octombrie Bucuresti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Sambata 1 Octombrie Bucuresti

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!