Stand-Up Comedy Sambata 12 Martie Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 12 Martie Bucuresti

Daca pe 8 martie luam cadouri femeilor iar pe 9 martie bem 40 de pahare pe 12 martie sarbatorim ziua fericirii.

Vino sambata la Terasa Florilor sa vezi cel mai interactiv show de Stand-Up Comedy cu Cristian Dumitru si George Bonea.

Umor nu gluma!

Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!

REZERVARI SI ALTE INFO LA:0755097931 / 0212530376

Daca inca nu te am convins sa suni si sa-ti faci rezervare hai sa ti mai dam si cateva detalii Despre comedianti care vor urca sambata pe scena:

George Bonea:”in prezent scriu glume pe site-uri de socializare, compun versuri si le cant pentru trupa de ska-reggae „Just Another Lie”, merg prin tara cu show-uri de stand-up comedy si scriu pe blog. Mai fac o farsa, un video, mai lucrez la o carte si mai merg pe bicicleta. Asa am ajuns sa creez „Bike Up Comedy”, primul turneu de stand-up comedy din tara exclusiv parcurs pe bicicleta. Si nu doar ca merg pe bicicleta intre orase, dar strang si bani pentru copiii cu autism pe o platforma de fundraising.” spune George despre el.

Cristian Dumitru: „Fac stand-up comedy de pe vremea cand nici eu si nici publicul nu stiam ce e acela stand-up comedy.”-spune Cristian. Cristian Dumitru putem spune ca este cel mai bun comediant care nu apare pe tv. „Prefer ca oamenii sa ma stie din filmuletele virale de pe net, decat dintr o emisiune de scandal de la tv” mai adauga comediantul.
Iata cateva exemple de filmulete de pe net unde l-ai vazut pe Cristian: Luati o n cur, Esti fumat daca…, Maicador, Un cocalar la interviul de angajare, etc.

Va asteptam alaturi de noi sambata sa radem pana ne dor falcile si sa aplaudam pana ni se vor inrosi palmele. Promitem ca veti vedea un show despre care veti vorbi mult timp de acum inainte.
Pentru Spectacole live de stand up comedy sunati la: 0744.914.007 sau 0723.699.784

Stand-Up Comedy Sambata 12 Martie Bucuresti
Stand-Up Comedy Sambata 12 Martie Bucuresti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Sambata 12 Martie Bucuresti

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!