Stand-Up Comedy Sambata 25 Februarie Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 25 Februarie Bucuresti

Sambata, 25 februarie Trattoria Rossini va invita din nou la Stand-up Comedy. Vino sa vezi un show unic de stand-up comedy cu Cristi Popesco si Cristian Dumitru.

Rezervari & info la:0726. 044. 625

Cristi Popesco: este unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de one-liners, care susţine că a atins “apogeul” carierei sale când a apărut la Etno Tv. Prestaţia sa a devenit virală datorită celebrei replici, “Asta ar fi una dintre glume!“.

Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.

Rezervari & info la:0726. 044. 625

Despre Locatie:
Trattoria Rossini s-a nascut din pasiunea noastra pentru gatit.Specialistii nostri culinari va vor incanta cu preparatele latine specifice celebrei zone din Italia.
Va asteptam cu cele mai delicioase preparate culinare, atent selectionate din colturi stravechi ale Italiei si nu numai.
Un restaurant pentru cei care vor o seara romantica in compania persoanei iubite, cu o terasa primitoare in inima vegetatiei din Parcul Tineretului.
Restaurantul nostru se afla vis a vis de Sala Polivalenta din Bucuresti.

Stand-Up Comedy Sambata 25 Februarie Bucuresti
Stand-Up Comedy Sambata 25 Februarie Bucuresti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Sambata 25 Februarie Bucuresti

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!