Stand-Up Bucuresti cu Toma, Popesco si Dumitru

Stand-Up Comedy Sambata 29 octombrie Bucuresti

Sambata, 29 Octombrie vino la Copper’s Pu din Bucuresti sa razi cu pofta la spectacolul de stand-up sustinut de Toma, Dumitru si Popesco.

Rezervari & Info: 0787.655.876 sau 0744.914.007

Spectacolul va avea loc de la ora 20:30 si de la 23:00.

Vinovati pentru „omor cu premeditare” vor fi:

Cristi Popesco: pe numele sau real Cristian Popescu, si-a inceput cariera in umor in octombrie 2010 cand a urcat pentru prima data la un open mic in Club99. In scurt timp, la inceputul anului 2011, a fost cooptat in trupa Aristocratii (Radu Isac, Sorin Parcalab, Raul Gheba & Andy Daniluc) alaturi de care a sustinut spectacole constant in Bucuresti dar si in provincie, atat in cluburi cat si la evenimente corporate. In anul 2014 Cristi a fost finalist la StandUp Fest in Brasov, cel mai important festival de profil din Romania. In 2015, a lansat un clip foarte viralizat, „Asta ar fi una dintre glume” filmat la Etno Tv, care a fost preluat in diverse emisiuni de televiziune (iUmor de la Antena1) dar si in cele mai importante emisiuni din mediul online (Nimic Nou, Doza de Has, 10 lucruri), cumuland sute de mii de vizualizari si creand o noua expresie populara.
Stilul sau este caracterizat in principal de one-linere (glume scurte) livrate pe un ton foarte serios, ceea ce amplifica efectul umoristic.


Toma Alexandru:
a filmat patru episoade de stand-up pentru Comedy Central Extra, a câștigat concursul King Gong la The Comedy Store din Londra și a participat împreună cu Sergiu și Radu la Edinburgh Fringe Festival – cel mai mare festival de comedie din Europa.

Cristian Dumitru: este unul dintre „veteranii” stand up comedy-ului romanesc. Practica acest gen de umor inca din 2003. Spectacolele sale sunt pline de energie, umor de buna calitate si de neprevazut. Fiind un tip spontan o parte din glumele sale sunt „dezbatute” cu cei prezenti in sala, insa mare atentie: „tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!”

Rezervari & Info: 0787.655.876 sau 0744.914.007

Stand-Up Comedy Sambata 29 octombrie Bucuresti
Stand-Up Comedy Sambata 29 octombrie Bucuresti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Bucuresti cu Toma, Popesco si Dumitru

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!