Stand-Up Comedy Sambata 4 martie Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 4 martie Bucuresti

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor sambata 4 martie la Copper’s Pub avem un show unic de stand-up comedy.

Vino sa-i vezi pe Cristi Popesco zis si “Asta ar fi una dintre Glume”, Marius Covache zis si “Tiganu’ de la iUmor” si Cristian Dumitru zis si “ala cu luati-o-n cur”). Cei trei merg pentru prima data in aceasta formula de spectacol si au promis un show la care se va rade mult.

REZERVARI SI INFO LA: 0744.914.007 sau la 0787.655.876

Marius Covache: A reuşit să atragă nu doar admiraţia juriului emisiunii iUmor şi a publicului, dar şi a telespectatorilor care l-au trimis prin aplicaţia IUmor direct în finală. Aparent relaxat, dar totuşi cu mâinile tremurânde, printr-un număr de stand-up comedy axat însă pe autoronie, Marius a reuşit să stârnească hohote de râs. Vezi momentul de stand-up comedy al tiganului mustacios AICI!

Cristi Popesco: este unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi de one-liners, care susţine că a atins “apogeul” carierei sale când a apărut la Etno Tv. Prestaţia sa a devenit virală datorită celebrei replici, “Asta ar fi una dintre glume!“.
Vezi aici momentul sau de glorie: https://www.youtube.com/watch?v=IFOEQjInR8A

Cristian Dumitru: Face stand-up comedy din 2003 fiind unul din comediantii romani care a sustinut spectacole si in afara granitelor tarii. Publicul il stie atat de la spectacole cat si din filmuletul funny: “Luati-o-n cur”. Vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=Hj_uD3y-AHY Pe langa aceasta parodie a unei reclame pe Cristian il poti vedea si in multe alte filmulete funny pe net cum ar fi: Un cocalar la interviu de angajare, Maicador si altele.

Te asteptam si pe tine sambata sa petreci alaturi de noi o seara de neuitat.

REZERVARI SI INFO LA: 0744.914.007 sau la 0787.655.876

Stand-Up Comedy Sambata 4 martie Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata 4 martie Bucuresti

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>