StandUpComedy Suceava Joi 7 Noiembrie

StandUpComedy

Joi pe 7 noiembrie Cristian dumitru vine la Oscar Wilde din Suceava cu un spectacol one mans show de standupcomedy intitulat „Born To Be Comedian”. Spectacolul este unul 100% interactiv. Materialul pentru acest spectacol a fost strans in 10 ani, de cand Cristian Dumitru s-a apucat sa practice acest gen de umor. Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta. Umor nu Gluma!

Cristian Dumitru a facut parte din mai multe trupe de standupcomedy din 2003 pana azi. Prima trupa de stand-up comedy din Romania s-a numit Deko pentru ca asa se numea si cafeaneaua unde a luat amploare fenomenul stand-up comedy in Bucuresti. Dupa trei Cristian paraseste prima trupa de stand-up comedy de la noi si formeaza a doua trupa romaneasca de stand-up comedy :Comedy Now”. Din 2008 a sustinut spectacole alaturi de Catalin Bordea si Mihai Bobonete facand parte cu acestia din trupa „Show Time”.

Din 2010 a luat-o pe cont propriu si de atunci a sustinut nenumarate spectacole de stand-up comedy in intreaga romanie. Nu trebuie sa ratezi un spectacol de stand-up comedy plin de umor de calitate si interactiune.
Despre Oscar Wilde:
OSCAR WILDE – irish pub & restaurant înseamnă un loc în care te simţi bine, atât dimineaţa la o cafea, un sandwich, un croissant, un breakfast specific, la prânz cu meniul zilei sau mâncăruri din zona noastră sau internaţională, sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică.
Savurând o băutură fină, sau gustând din varietatea noastră de mâncăruri, puteţi depăna aici amintiri, puteţi discuta întâmplări recente, evenimente cotidiene sau de ce nu o întalnire de afaceri, ascultând muzică de cea mai bună calitate.

Noi ne străduim să reproducem pentru dumneavoastră întreaga atmosferă prietenoasă, exuberantă a “Pub”-urilor tradiţionale din Irlanda.

standupcomedy suceava romania

standupcomedy suceava cu cristian dumitru

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>