StandUpComedy Suceava Joi 7 Noiembrie

StandUpComedy

Joi pe 7 noiembrie Cristian dumitru vine la Oscar Wilde din Suceava cu un spectacol one mans show de standupcomedy intitulat „Born To Be Comedian”. Spectacolul este unul 100% interactiv. Materialul pentru acest spectacol a fost strans in 10 ani, de cand Cristian Dumitru s-a apucat sa practice acest gen de umor. Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta. Umor nu Gluma!

Cristian Dumitru a facut parte din mai multe trupe de standupcomedy din 2003 pana azi. Prima trupa de stand-up comedy din Romania s-a numit Deko pentru ca asa se numea si cafeaneaua unde a luat amploare fenomenul stand-up comedy in Bucuresti. Dupa trei Cristian paraseste prima trupa de stand-up comedy de la noi si formeaza a doua trupa romaneasca de stand-up comedy :Comedy Now”. Din 2008 a sustinut spectacole alaturi de Catalin Bordea si Mihai Bobonete facand parte cu acestia din trupa „Show Time”.

Din 2010 a luat-o pe cont propriu si de atunci a sustinut nenumarate spectacole de stand-up comedy in intreaga romanie. Nu trebuie sa ratezi un spectacol de stand-up comedy plin de umor de calitate si interactiune.
Despre Oscar Wilde:
OSCAR WILDE – irish pub & restaurant înseamnă un loc în care te simţi bine, atât dimineaţa la o cafea, un sandwich, un croissant, un breakfast specific, la prânz cu meniul zilei sau mâncăruri din zona noastră sau internaţională, sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică.
Savurând o băutură fină, sau gustând din varietatea noastră de mâncăruri, puteţi depăna aici amintiri, puteţi discuta întâmplări recente, evenimente cotidiene sau de ce nu o întalnire de afaceri, ascultând muzică de cea mai bună calitate.

Noi ne străduim să reproducem pentru dumneavoastră întreaga atmosferă prietenoasă, exuberantă a “Pub”-urilor tradiţionale din Irlanda.

standupcomedy suceava romania
standupcomedy suceava cu cristian dumitru

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “StandUpComedy Suceava Joi 7 Noiembrie

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!