Stand-Up & Ventrilocie Bucuresti 29 Septembrie

Stand-Up Comedy & Ventrilocie Bucuresti Vineri 29 Septembrie

Vineri, 29 Septembrie Cristian Dumitru, George Bonea si Eduard Sandu iti dau intalnire la Restaurant Vioara Rosie din Bucuresti. Nu rata spectacolul unic de Stand-Up & Ventrilocie.

Rezervari si alte informatii la: 0772.026.357

Vineri, te vor face sa razi cu gura pana la urechi:

George Bonea:
este unul dintre comediantii cu experieta din Romania, fiind cunoscut atat pentru show-uri cat si pentru aparitiile TV, in presa sau in online. S-a facut remarcat prin aparitiile TV, prin stilul energic, glumele cu talc, subiectele actuale si sociale, cinism si ironie. George Bonea face stand up comedy de mai bine de 5 ani in Bucuresti si in tara, insa a devenit cunoscut publicului larg in mai 2015, cand a ajuns in semifinala “Romanii au talent”. Temele show-urilor sale sunt legate de societate, cutume, istorie, relatii, intamplari din viata.

Eduard Sandu:
Are un spectacol cu multa comedie si multa improvizatie, implica publicul in spectacol prin spontaneitate, cu siguranta vei crede ca papusile lui sunt personaje vii, ceea ce te va face sa fii fascinat si sa te distrezi la maxim. Eduard a participat la emisiunea „Romanii au talent” unde a reusit performanta de a ajunge pana in finala. Cu siguranta ai auzit de simpaticul Nea Alecu.

Cristian Dumitru:

Face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.

Rezervari si alte informatii la: 0772.026.357

Stand-Up Comedy & Ventrilocie Bucuresti Vineri 29 Septembrie
Stand-Up Comedy & Ventrilocie Bucuresti Vineri 29 Septembrie

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up & Ventrilocie Bucuresti 29 Septembrie

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!