Stand-Up Comedy Vineri @ Imago Pub

Stand-Up Comedy Vineri @ Imago Pub

Daca e vineri, atunci avem stand-up comedy cu Cristian Dumitru & Friends incepand cu ora 21:30 la Imago Pub (strada natiunile unite nr 3-5). Nu rata cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Bucuresti.

In Romania fenomenul Stand-Up Comedy a inceput in anul 2003 iar Cristian Dumitru este unul dintre primii comedianti romani. Pe langa interactiunea cu publicul spectacolul de stand-up comedy cu Cristian Dumitru & Friends ofera o gama diversa de glume pentru topate varstele si gusturile.

Va asteptam cu drag sa radem de to(n)ti si toa(n)te. Umor nu Gluma! Pentru rezervari si alte detalii sunati la: 0744.914.007

Daca vrei sa organizezi un spectacol de Stand-Up Comedy suna la 0744.914.007 sau la 0765646874.

Inițiatorii genului stand-up comedy erau “maeștrii de ceremonii”, așa cum erau numiți adeseori, ai “epocii de aur” a emisiunilor radiofonice. Jack Benny, Fred Allen și Bob Hope provin cu toții din vaudeville și deseori își deschideau emisiunile cu monologuri și numere comice. Acestea urmăreau un subiect, erau caracterizate de improvizație și discuții privind diverse evenimente la ordinea zilei. Programele erau în majoritate împărțite în monologul de deschidere, un număr muzical, urmat de un skit sau povestire umoristică. Oaspeții acestor emisiuni erau variați și includeau alți comici radio ai zilei, ca Burns și Allen. O “dispută” între Fred Allen și Jack Benny a folosit ca material comic pentru aproape o decadă.

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Vineri @ Imago Pub

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!