Stand-Up Comedy Braila Vineri 24 Ianuarie

Stand-Up Comedy Braila

Stand-up comedy cu Cristian Dumitru si Cata Dum, vineri 24 ianuarie la Insomnia Pub.

Vino sa vezi finala concursului “Brailenii au Talent”.

Ti-am pregatit multe surprize iar ca bonus avem un spectacol de Stand-Up Comedy cu Cristian Dumitru & Cata Dum.

Pentru rezervari sunati la : 0744.914.007

Daca vrei sa organizezi un spectacol de stand-up comedy in Braila nimic mai simplu. Suna-ne: 0744 914 007 sau 0723 699 784. Iti garantam cele mai amuzante spectacole de stand-up comedy 100% interactive.

Stand-up Comedy Braila cu Cristian dumitru & Cata Dum

Spre sfârșitul anilor ’50 și în anii ’60, o nouă generație de comici americani a început să exploreze subiectele politice, relațiile rasiale și umorul sexual. Stand-up comedy a alunecat de la glumele rapide și one-linere către monologuri, adesea cu umor negru și satiră ascuțită. Lenny Bruce a avut o influență foarte mare în împingerea limitărilor în ceea ce era considerat divertisment acceptabil (între comici, asemenea “rupere de bariere” datează cel puțin din vremea vaudeville-ului într-o glumă tradițională numită Aristocrații pe care comici obișnuiau să și-o spună numai unii altora). Comicii de culoare ca Redd Foxx, multa vreme fiind legați de scenele segregate, au început de asemenea să pătrunda spre publicul alb în această perioadă.

Fenomenul stand-up comedy a explodat în timpul anilor ’70, câțiva entretaineri devenind mari vedete pe baza spectacolelor de stand-up. Acesta s-a extins de la cluburi de noapte și teatre la concerte uriașe în arene sportive. Richard Pryor și George Carlin au urmat stilul acerb al lui Lenny Bruce pentru a devenii simboluri ale contraculturii. Steve Martin și Bill Cosby au avut un nivel similar de succes cu numere comice de o factură mai blândă. Stilul vechi de stand-up comedy a fost menținut în viață de Rodney Dangerfield și Buddy Hackett, care s-au bucurat de o relansare a carierelor. Programe de televiziune ca Saturday Night Live și The Tonight Show au funcționat ca o rampa de lansare pentru alte stele ale genului comic.

stand-up comedy braila 2013

stand-up comedy braila romania

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>