Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri 17 Ianuarie

Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri

Te asteptam cu drag pe tine si gasca ta , in fiecare vineri ,la un Stand-Up Comedy plin de umor si buna dispozitie alaturi de Cristian Dumitru si prietenii!

Stand-up Comedy Bucuresti Vineri la Restaurant Miorita

Showul incepe dupa ora 21:00 , intrarea este 20 de lei.

Pentru rezervari si alte informatii ne puteti contacta la : 0744.914.007

Stand-up Comedy Bucuresti Vineri 17 ianuarie cu Cristian Dumitru & Friends

Pe Cristian Dumitru il puteti vedea si in fiecare sambata la In Culise Comedy Club incepand cu ora 21:30. In Culise Comedy Club se afla pe strada natiunile unite nr 3-5. Pentru rezervari si alte informatii va rugam sa sunati la: 0744.914.007.

Ai o locatie unde vrei sa organizezi spectacole de stand-up comedy? Atunci ne poti suna pe noi la: 0744.914.007 sau la 0723.699.784. Iti garantam o gama viarata de spectacole de stand-up comedy cu Cristian dumitru ( unul din „pionierii” acestui gen de umor de la noi) & Friends.

Marea popularitate de care genul se bucura a dus la un boom al locațiilor în care acesta se putea practica, atât pentru comicii locali cât și pentru comicii care faceau turnee, în multe orașe americane. Multe stele ale genului au încheiat contracte importante cu posturile de televiziune, și celebrități ale televiziunii și lumii filmului ca Robin Williams, Eddie Murphy și Billy Cristal își testau aptitudinile comice cu apariții live de stand-up comedy. Apariția postului HBO (care putea prezenta comicii necenzurați) și a altor canale de televiziune prin cablu precum Comedy Central au adăugat nebuniei ce înconjura fenomenul. Către anii ’90, suprasaturația a dus către un declin al genului, în timp ce piața a devenit oarecum inundată de comici. Cu toate acestea, comicii consacrați încă aveau spectacole cu casa închisă și noile talente aveau la dispoziție multe locații mai mici în care să se poată manifesta și eventual să își poată lansa cariera.

stand up comedy bucuresti vineri

Stand-Up Comedy Bucuresti Vineri

Restaurantul Miorita se afla in incinta parcului Herastrau langa Hard Rock cafe.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>