Stand-Up Comedy Constanta Duminica 5 Ianuarie 2014

Stand-Up Comedy Constanta

Incepe anul in hohote de ras!
Duminica 5 ianuarie, ora 20:30 va invitam la un show pe cinste la Red Pub !

Vinovat pentru hohotele de ras si buna dispozitie este Cristian Dumitru!
Nu rata cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Red Pub !
Umor nu gluma !
Atentie tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta !

Cristian Dumitru este unul dintre „pionierii” stand-up comedy-ului de la noi. Face stand-up comedy inca de la inceputuri, adica din 2003 cand acest gen a cucerit Romania.
Cristian a cucerit publicul cu umorul sau de calitate pe teme de interes general pentru toate varstele si prin interactiunea sa cu publicul.

Stand-up Comedy Constanta Red Pub

Daca vrei sa organbizezi un spectacol de stand up comedy in Constanta ne poti contacta telefonic (0744.914.007 sau 0723.699.784) sau prin formularul din pagina de contact a site-ului nostru.
In Bucuresti Cristian dumitru sustine spectacole saptamanale de stand-up comedy la In Culise Comedy Club ( strada natiunile unite nr 3-5).
Pentru rezervari si alte finormatii suanti la: 0744.914.007

Stand-up Comedy Constanta duminica 5 ianuarie cu Cristian dumitru in Beta Red Pub

Str Stefan cel Mare nr 6A.
RSVP 0752 060 870 & 0744914007
Fenomenul stand-up comedy a explodat în timpul anilor ’70, câțiva entretaineri devenind mari vedete pe baza spectacolelor de stand-up. Acesta s-a extins de la cluburi de noapte și teatre la concerte uriașe în arene sportive. Richard Pryor și George Carlin au urmat stilul acerb al lui Lenny Bruce pentru a devenii simboluri ale contraculturii. Steve Martin și Bill Cosby au avut un nivel similar de succes cu numere comice de o factură mai blândă. Stilul vechi de stand-up comedy a fost menținut în viață de Rodney Dangerfield și Buddy Hackett, care s-au bucurat de o relansare a carierelor. Programe de televiziune ca Saturday Night Live și The Tonight Show au funcționat ca o rampa de lansare pentru alte stele ale genului comic.

stand-up comedy constanta duminica

stand-up comedy constanta romania duminica 5 ianuarie

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>