Stand-Up Comedy Cristian Dumitru Duminica Bucuresti ( 17 noiembrie)

Stand-up Comedy Cristian Dumitru

Ca in fiecare duminica te asteptam la o portie zdravana de ras de la 20:00. Cristian Dumitru & Friends ti-au pregatit cel mai interactiv spectcol de stand-up comedy.

Umor nu Gluma!

Rezervari : 0744.914.007

Despre locatie:

Da’Mask Caffe face parte din bijuteriile pretioase ale Bucurestiului.

Este locul in care lumea se poate simti in largul ei, locul unde se poate servi micul dejul si pranzul gustos si sanatos.

Seara se poate incheia cu o cina romantica la lumina lumanarilor in acorduri fermecatoare sau cu savurarea unei narghilele alaturi de prietenii tai. Asa ca vino sa simti o parte din exuberanta orientala, combinata cu misticul modern.

Credem ca deja ai suficiente motive pentru a pasi pe la noi!

Stand-up Comedy Cristian Dumitru:
Cristian Dumitru este unul dintre cei mai cunoscuti comedianti romani. A inceput sa practice acest gen de umor inca din anul intai de facultate. Publicul apreciaza la el umorul de calitate pe subiecte variate, expresivitatea si interactiunea cu sala. Merita sa vii sa vezi un spectacol de stand-up comedy Cristian Dumitru alaturi de prietenii sai la Caffe Damask. Pe langa un spectacol plin de umor ti-am pregatit si un meniu bogat cu mancaruri gustoase ce iti vor bucura papilele gustative. Ne gasesti pe strada ionescu atanase la nuamrul 60 in Bucuresti (zona vatra luminoasa)

Daca vrei sa organizezi un spectacol live de stand-up comedy Cristian Dumitru ne poti suna la: 0744914007 sau la 0723699784.

Pe Cristian Dumitru il puteti vedea si Sambata la In Culise Comedy Club (strada natiunile unite nr 3-5) din Bucuresti. Pentru mai multe detalii poti merge pe prima pagina a site-ului nostru.
Daca vrei sa afli cand si unde au loc spectacolele de Stand-up comedy la tine in oras atunci mergi pe pagina noastra de contact si lasa-ne un mesaj cu titlu: “Inregistrare” numarul tau de telefon si adresa de mail.

stand-up comedy cristian dumitru bucuresti

stand-up comedy cristiand umitru bucuresti romania

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>