Stand-Up Comedy Deva Vineri 29 Noiembrie

Stand-Up Comedy Deva
Vineri, 29 noiembrie începând cu orele 21 vă așteptăm la un spectacol de comedie în esență pură, marca Cristiaaaaaan Dumitruuuuu!

Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003 cand fenomenul asta a aparut in romania. La inceput acest gen de spectacol se putea vedea saptamanal numai intr-o singura cafenea din Bucuresti. Cu pasi mici dar siguri fenomenul stand-up comedy a cucerit intreaga tara.

Stand Up Comedy Deva la DownTown Cafe
Azi spectacole de stand-up comedy se fac in toate orasele tarii. In cei 10 ani de cand face stand-up comedy Cristian Dumitru a selectat cele mai tari glume si le-a grupat sub numele spectacolului sau one man show de stand-up comedy: „Born To Be Comedian”.

Te asteptam vineri pe 29 noiembrie sa razi alaturi de noi despre femei, barbati, ardeleni, moldoveni, reclame, emisuni, tv, vedete si multe altele.
Va rugam sa va faceti rezervare din timp deoarece locurile sunt limitate.

Stand Up Comedy Deva cu Cristian Dumitru: Born To Be comedian

In Deva Cristian vine de ani buni numai la DownTown Cafe.

La DownTown Cafe te asteptam cu bere unica in Romania si cu cea mai buna cafea din lume.
„Este un loc unde ma simt bine de fiecare data cand vin, atmosfera este incendiara iar berea este rece si buna” spune Cristian despre DownTown Cafe.

Intrare-15 lei.

Rezervări la bar sau la: 0744.914.007

Daca ai o locatie in Deva si vrei sa organizezi spectacole de stand-up comedy atunci ne poti suna la: 0744914007 sau pe 0723699784.

Stand-Up Comedy Deva vineri 29 noiembrie cu Cristian Dumitru la DownTown Cafe

Stand-up comedy își are rădăcinile în variate tradiții americane de divertisment popular din secolul 19, de la vaudeville și monologuri umoristice (Mark Twain fiind unul dintre maeștii acestui gen) până la clovneriile de circ. Majoritatea comicilor de la început erau priviți doar ca “spunători de bancuri” care încălzeau publicul în deschiderea spectacolului sau distrau mulțimea în timpul pauzelor. Să fii comic era considerat în principal un prim pas pentru a începe o carieră serioasă în show business. Glumele erau în general de un umor gros și (adeseori când nu erau transmise la radio sau televizor) moderat nerușinate, subiectele cuprinzând teme comice obișnuite (glume despre soacră, umor etnic etc.). Umorul “albastru” sau comedia care era considerată indecentă, era destul de popular în multe cluburi de noapte, dar repertoriul “albastru” limita considerabil șansele comicului de a obține succesul veritabil.

stand-up comedy deva 2013
stand-up comedy deva romania

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Deva Vineri 29 Noiembrie

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!