Stand-Up comedy Drobeta Turnu Severin Vineri 22 Noiembrie

Stand-up Comedy Drobeta Turnu Severin

Vineri 22 noiembrie.

Cristian Dumitru, unul dintre pionierii stand up comedy-ului de la noi vine vineri 22 noiembrie l Marco Polo din Turnu Severin cu spectacolul one man show ” Born To Be Comedian!”. Nu trebuie sa ratezi cel mai interactiv spectacol de stand up coemdy din Romania. Umor nu Gluma!

Rasul ii indispune pe prosti si le provoaca vertij complexatilor.
Cristian Dumitru este cunoscut publicului de stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen de spectacol a prins radacini si la noi. A inceput sa practice acest gen alaturi de multi alti tineri intr-o cafenea micuta din centrul Bucurestiului. Stand-up comedy ul a castigat din ce in ce mai mult teren cu fiecare spectacol iar Cristian a capatat din ce in ce mai multe experienta. Acum face stand-up comedy in toata tara. Vineri pe 22 noiembrie vine cu spectacolul de stand-up comedy one man show :” Born To Be Comedian” si in Drobeta Turnu Severin. Va asteptam la Marco Pollo sa vedeti cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy.
Cristian este si actor si cu siguranta l-ati vazut si in serialul Varza tv sau in parodiile sale dupa diferite reclame.
Mai multe detalii despre Cristian Dumitru puteti gasi si pe blogul acestui: Blog Cristian Dumitru
Rezerevari la: 0744.914.007
Te asteptam vineri la o portie de stand-up comedy si sa gusti din cea mai buna mancare din oras. Am pregatit multe preparate gustoase care te vor face sa revii pe la noi. Nu ne crede pe cuvant, vino sa te convingi.
Pentru spectacole live de stand-up comedy cu cei mai tari artisti de stand-up comedy de la noi sunati la: 0744914007 sau la 0723699784. Iti garantam spectacole plinde de umor de calitate pentru toate varstele si pentru toate gusturile.

stand-up comedy drobeta turnu severin vineri 22 noiembrie 2013

stand-up comedy drobeta turnu severin romania

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>