Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 19 Ianuarie Special edition

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 19 Ianuarie

Duminica 19 ianuarie In Culise Comedy Pub ti-a pregatit un spectacol special.

Vino sa razi alaturi de Cristian Dumitru, Alex Serban si Ventrilocul Eduard (finalist Romanii au talent). Un spectacol 2 in 1 unic in Romania: Stand-Up comedy si Ventrilocie.

Un spectacol intreactiv cu multe glume si multe personaje haioase.

Invitat special NEA ALECU. Nu uita sa iti faci rezervare din timp.

Pentru rezervari si informatii sunati la : 0744.914.007

Stand-up comedy își are rădăcinile în variate tradiții americane de divertisment popular din secolul 19, de la vaudeville și monologuri umoristice (Mark Twain fiind unul dintre maeștii acestui gen) până la clovneriile de circ. Majoritatea comicilor de la început erau priviți doar ca “spunători de bancuri” care încălzeau publicul în deschiderea spectacolului sau distrau mulțimea în timpul pauzelor. Să fii comic era considerat în principal un prim pas pentru a începe o carieră serioasă în show business. Glumele erau în general de un umor gros și (adeseori când nu erau transmise la radio sau televizor) moderat nerușinate, subiectele cuprinzând teme comice obișnuite (glume despre soacră, umor etnic etc.). Umorul “albastru” sau comedia care era considerată indecentă, era destul de popular în multe cluburi de noapte, dar repertoriul “albastru” limita considerabil șansele comicului de a obține succesul veritabil.

Inițiatorii genului stand-up comedy erau “maeștrii de ceremonii”, așa cum erau numiți adeseori, ai “epocii de aur” a emisiunilor radiofonice. Jack Benny, Fred Allen și Bob Hope provin cu toții din vaudeville și deseori își deschideau emisiunile cu monologuri și numere comice. Acestea urmăreau un subiect, erau caracterizate de improvizație și discuții privind diverse evenimente la ordinea zilei. Programele erau în majoritate împărțite în monologul de deschidere, un număr muzical, urmat de un skit sau povestire umoristică. Oaspeții acestor emisiuni erau variați și includeau alți comici radio ai zilei, ca Burns și Allen. O “dispută” între Fred Allen și Jack Benny a folosit ca material comic pentru aproape o decadă.

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 19 Ianuarie
stand-up comedy duminica bucuresti 19 ianuarie in culise comedy club

stand-up comedy duminica bucuresti 19 ianuarie cristian dumitru

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>