Stand-up Comedy Duminica Bucuresti 8 Decembrie

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti

Duminica 8 decembrie te asteptam din nou in Caffe Damask incepand cu ora 20 la cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Romania: Cristian Dumitru & Friends. Umor nu Gluma!

Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti in Caffe Damask

Ne gasesti pe strada Ionescu atanase nr 60 ( zona vatra luminoasa). Numai la noi gasesti cele mai tari spectacole de stand-up comedy si cea mai buna pizza din Bucuresti. Nu uita sa iti faci rezervare cat mai din timp sunand la : 0744.914.007

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti cu Cristian Dumitru & Friends

Daca vrei sa organizezi un spectacol de stand-up comedy intr-un club/bar/pub sau vrei un moemnt de stand-up comedy pentru o petrecere privata sau corporate in bucuresti sau in tara, noi iti oferim cele mai bune variante. Pentru mai multe detalii ne poti contacta oricand la numarul de telefon: 0723.699.784

Cristian Dumitru mai poate fi vazut si in fiecare sambata la In Culise Comedy Club incepand cu ora 21:30. Va asteptam cu drag sa vedeti cele mai interactive spectacole de stand-up comedy din Romania sustinute de Cristian Dumitru & Friends.

Stand-up comedy Duminica Bucuresti pentru rezervari sunati la: 0744.914.007

„Rasul ii indispune pe prosti si le provoaca vertij complexatilor” zice o vorba din batrani, asa ca fii destept si fa-ti rezervare din timp la stand-up comedy.
Pentru a afla programul spectacolelor de stand-up comedy intra pe pagina de contact si lasa-ne un mesaj cu numele si prenumele tau, orasul in care locuiesti si adresa de mail iar n oi te vom anunta din timp cand si unde sunt spectacole de stand-up comedy in orasul tau.

stand-up comedy duminica bucuresti  romania
stand-up comedy duminica bucuresti cristian dumitru

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-up Comedy Duminica Bucuresti 8 Decembrie

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!