Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 9 Februarie

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 9 Februarie

Daca ai avut o saptamana grea, acum este momentul sa te relaxezi.

Vino la o portie zdravana de ras duminica incepand cu ora 21:30 la In Culise Comedy Club.

Avem Stand-Up Comedy :”Special Edition”. Umor nu Gluma!

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 9 Februarie

Iti garantam ca vei rade pana duminica viitoare.

Rezervari si informatii la : 0744.914.007
Cateva Cuvinte despre In Culise Comedy Club din bucuresti:

Comedy Club este latura din In Culise Teatru Pub care îți oferă spectacole de Stand-up comedy, improvizație și parodii muzicale
In Culise Teatru Pub

este un loc unde se petrec multe lucruri imprevizibil de simpatice. În fiecare zi vă invităm la spectacolele de teatru(detalii pe inculise.ro sau pe pagina de facebook In Culise Teatru Pub) inedite , deloc previzibile și care te vor scoate din cotidian….iar din momentul în care se aproprie sfărșitul de săptămână, oferim scena și celor mai îndrăgiți comedianți din România.

Spectacolele de stand-up comedy, improvizație si parodii muzicale sunt piesele de puzzled care odată unite formează conceptul de Comedy Club din Culise. Comedianții care vin cu mare drag la noi pe scenă : Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia, Toma, Cristi Dumitru, Fulvio Balboni, Cătă Dum, Cristi Priză, Marius Gheorghiu și mulți alții!!!

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 9 Februarie Culise Comedy Club

Daca vrei sa organizezi un spectacol de standup comedy in cafeneaua/barul/pul/clubul tau ne poti suna la: 0744 914 007 sau 0723 699 784. Iti garantam cele mai interactive spectacole de standup comedy din Romania cu cei mai experimentati actori de standup comedy de la noi din Tara.

Despre Cristian Dumitru:
Cristian Dumitru unul dintre pionierii stand up comedy-ului romanesc povesteste despre experienta sa de la buda din Budapesta si despre cat de calmi sunt ardelenii. Filmuletul a fost filmat la In Culise Comedy Club din Bucuresti unde Cristian Dumitru & Friends (Raul Gheba, Fulvio Balboni, Cata Dum, Cristi Priza) sustine spectacole de stand up comedy in fiecare sambata incepand cu ora 21:30. Va recomandam sa mergeti sa vedeti cel mai interactiv spectacol de stand up comedy. Umor nu Gluma!
Stand Up Comedy-ul in Romania a inceput in anul 2003. Primul spectacol a avut loc in cafe deko pe 12 decembrie. Din comedianti ce au urcat atunci pe scena putini au ajuns sa profeseze mai departe. Cristian este unul dintre ei. A sustinut pana acum nenumarate spectacole atat in Bucuresti cat si in marile orase ale Romaniei. Glumele sale vizeaza manelistii, ardelenii, reclamele tv, relatia dintre barbat-femeie, casatoria si altele. Cristian Dumitru are un stil unic si o expresivitate aparte. Va recomandam sa mergeti sa il vedeti daca aveti nevoie de portie zdravana de ras.Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!
sursa: http://www.cristian-dumitru.blogspot.com

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 9 Februarie

Stand-Up Comedy Duminica Bucuresti 9 Februarie

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>