Stand-Up Comedy Duminica Caffe Damask din Bucuresti

Stand-Up Comedy Duminica caffe damask

Se intampla stand-up comedy duminica caffe damask in fiecare saptamana cu Cristian dumitru & Friends.

Cristian Dumitru (ex Deko Cafe) este dat in urmarire generala pentru “umor cu premeditare”. Din informatiile pe care le avem acesta a fost vazut in fiecare duminica in Caffe DaMask din Bucuresti sustinand spectacole de Stand Up Comedy. Comediantul se pare ca este periculos de amuzant si nu este singur. Complicii sai sunt: Cristi Priza, Fulvio, Raul Gheba si Cata Dum. Va asteptam duminica 3 noiembrie intr-un numar cat mai mare sa il prindem.

Cristian Dumitru este unul dintre cei mai vechi comedianti romani. Face stand-up comedy inca din 2003 cand fenomen a inceput sa prinda amploare si in Romania. La inceput spectacolele de acest gen se sustineau saptamanal vinerea si sambata intr-o mica cafeanea din Bucuresti. Usor, usor acest gen de spectacol a prins din ce in ce mai multa amploare. Astazi spectacole de acest gen se organizeaza in toate orasele tarii in spatii din ce in ce mai mari.

Acest gen de umor nu este unul foarte pretentios din punct de vedere tehnic. Pentru a se putea desfasura in conditii cat mai bune e nevoie de o scenaq sau de un spatiu cu o vizibilitate cat mai mare, un microfon si o sursa de lumina.

Daca ai o locatie ( un club,un bar,un pub) si crezi ca acest gen de spectacol se preteaza pentru locatia ta atunci nu ezita sa ne contactezi telefonic la: 0744.914.007. Iti garantam cele mai tari spectacole de stand-up comedy cu cei mai tari actori de stand-up comedy de la noi. Umor nu gluma!
Caffe Damas se gaseste la adresa: strada Ionescu Atanase nr 60 din Bucuresti. Pe langa cele mai interactive spectacole de stand-up comedy din Bucuresti la noi mai poti gasi si meniul cu cea mai gustoasa mancare din oras. Avem cea mai gustoasa pizza, cele mai bune ciorbite, paste si multe altele. Te asteptam si pe tine sa te convingi.

stand-up comedy duminica caffe damask bucuresti

stand-up comedy duminica caffe damask bucuresti romania cu cristian dumitru