Stand-Up Comedy Joi Bucuresti

Stand-up Comedy Joi Bucuresti

Incepand de joi 21 noiembrie te asteptam in fiecare zi de joi la Bistro cafe Classic din Bucuresti(bd-ul unirii nr 31) de la 20:00 ca sa vezi cele mai tari spectacole de stand up comedy din bucuresti. Cristian Dumitru unul dintre pionierii acestui gen de la noi & friends ti-au pregatit spectacole plinde umor nu gluma. Rezervari la : 0744.914.007
Ce inseamna Stand-up Comedy Cristian dumitru & Friends:
Cristian Dumitru and Friends este un spectacol cu doi comedianti. In fiecare joi poti vedea la Bistro cafe Classic din Bucuresti un nou spectacol cu Cristian Dumitru si un invitat.
Pe langa Cristian pe scena vor mai urca pe rand Raul Gheba, Cata Dum, Cristi Priza, Fulvio Balboni si altii.

Cata Dum
Cata Dum face stand-up comedy de 3 ani urcand pe toate scenele tarii unde se presteaza acest gen de umor ( cluburi, pub-uri, cafenele, teatre) alaturi de toti comediantii consacrati din Romania.
Se poate adapta usor in orice situatie in timpul spectacolului fiind foarte spontan si asta fara sa jigneasca pe cineva.
Cercetatorii britanici au descoperit ca daca mergi la un spectacol marca Cata Dum, uiti de toate probleme si razi cu gura pana la urechi, deci iti prelungesti durata de viata.

Cristi Priza
Cristi Priza este un tanar comediant care si-a descoperit pasiunea in urma cu 4 ani.
Zi si noapte comedia il obsedeaza, are caiete intregi pline de glume, pentru el umorul este un stil de viata.
De la one-linere (glume scurte), pana la povestioare amuzante, el reuseste sa imbine subiecte controversate ca nimeni altul.
Printre altele este si prezentatorul unei emisiuni online- 4la Romana, difuzata in fiecare miercuri prin intermediul Youtube Romania.

Fulvio Balboni
Fulvio este un italian cu buletin de Girgiu. A venit acum multi ani si i-a placut atat de mult ca a devenit roman cu acte in regula.
Oamenii il stiu de la Banc Show si din serialul Trasnitii de la Prima Tv.
Este spontan, are glume universal valabile iar accentul lui straneste hohote de ras.

Pentru a afla programul exact din fiecare saptamana te rugam sa suni la: 0744914007.

Pentru organizarea unor spectacole de standupcomedy live te rugam sa ne contactezi telefonic la unul din numerele de telefon: 0744914007 sau 0723699784.
Iti garantam cele mai tari spectacole de stand-up comedy. Umor 100% natural.

Despre Locatie:
Compania își propune să-și surprindă oaspeții cu rețetele sale, să le ofere meniuri dintre cele mai variate într-un ambient plăcut pentru ca ei să se simtă bine și să petreacă clipe minunate.

stand-up comedy joi bucuresti

stand-up comedy joi bucuresti romania

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>