Stand-Up Comedy marti Bucuresti

Stand-Up Comedy marti

Marti 3 decembrie te invitam in clubul „La Pirati”din Bucuresti pentru a vedea cel mai tare spectacol de stand-up comedy din Romania. Vinovati pentru umor cu premeditare vor fi Cristian Dumitru & Friends.
Se spune ca Martea sunt trei ceasuri rele. Noi credem ca Martea este o zi perfecta pentru o portie zdravana de ras. Vino la noi in locatie sa vezi cel mai tare spectacol de stand-up comedy din Bucuresti. Spectacolul sustinut de Cristian Dumitru & Friends este cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Romania. Nu trebuie sa ratezi un astfel de spectacol. Iti promitem ca vei rade cu lacrimi.

Spectacolul contine umor de calitate pentru toate gusturile si varstele, mai putin recomandat insa minorilor.
Umor nu Gluma!
Cristian Dumitru practica genul asta de umor inca din anul 2003 si a sustinut pana acum nenumarate spectacole de stand-up comedy in toata tara.
Cristian Dumitru & Friends pot fi vazuti si sambata incepand cu ora 21:30 la In Culise Comedy Club din Bucuresti. Pentru informatii si rezervari sunati la: 0744914007.

Daca vrei sa organizezi un spectacol de stand-up comedy ne poti suna la: 0744914007 sau la 0723699784.

„La Pirati” din Bucuresti se gaseste pe Str. Popa Soare nr.72.
Va invitam sa intrati si pe blogul lui Cristian Dumitru: click AICI!
Mai multe filmulete cu stand-up comedy puteti vedea si daca da-ti un click AICI!
Cristian dumitru: „ Fac stand-up comedy din 2003, deci de zece ani Am ceva experienţă şi am învăţat multe. Am strâns în toţi aceşti ani material suficient pentru glume de toate genurile, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Eu zic că spectacolul merită văzut. Cine vrea să se distreze şi să râdă în hohote este aşteptat În Culise.”, transmite Cristian Dumitru.”

stand-up comedy marti bucuresti
stand-up comedy marti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy marti Bucuresti

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!