Stand-Up Comedy Sambata 11 Ianuarie Bucuresti

Stand Up Comedy sambata 11 ianuarie!

Domanelor si domnilor, sambata 11 ianuarie “In Culise Comedy Club” din Bucuresti deschide stagiunea de Stand-Up Comedy din 2014.

Vinovati pentru hohotele de ras de sambata vor fi Raul Gheba si Cristian Dumitru.

Stand Up Comedy sambata 11 ianuarie la In Culise Comedy Club

Incepeti anul cu o portie zdravana de umor 100% natural.

Nu uitati sa va faceti rezervare din timp. Pnetru rezervari si alte informatii sunati la : 0744.914.007.

Stand-up Comedy sambata 11 ianuarie Bucuresti

Va asteptam!

Pentru organizarea unor spectacole de stand-up comedy in cluburi/puburi/baruri sau pentru momente de stand-up comedy pentru petreceri private sau corporate va rugam sa ne sunati la: 0744.914.007 sau la 0723.699.784. Va garantam cele mai interactive spectacole de stand-up comedy cu cei mai experimentati comedianti romani.

În afara Statelor Unite, există scene de stand-up comedy înfloritoare în Canada, Marea Britanie, Irlanda și Olanda unde au loc festivaluri importante de comedie, film și industrie a divertismentului. Nu numai asta, dar unii comici chiar își folosesc numerele de stand-up pentru a avea un impact asupra relațiilor internaționale sau pentru a promova pacea și înțelegerea între culturi. Spre exemplu, proiectul “Allah Made Me Funny – Official Muslim Comedy Tour” este realizat de trei comici musulmani din America (Preacher Moss, Azhar Usman și Azeem) ce se folosesc de umor în general și de stand-up comedy în particular pentru a detensiona relația dintre musulmani și non-musulmani, a promova o mai bună înțelegere a culturii și obiceiurilor musulmane și a face comentarii sociale legate de viața musulmană în America.

Stand-up comedy este principalul obiectiv a trei festivaluri internaționale majore: Edinburgh Fringe Festival în Edinburgh, Scoția; Just for Laughs în Montreal, Canada; Melbourne International Comedy Festival în Melbourne, Australia; și a unui număr de festivaluri mai mici, dintre care cele mai importante sunt Boston Comedy and Film Festival și New York Underground Film Festival. Formatul de festival s-a dovedit a fii de mare succes în atragerea atenției către forma de artă și este adesea folosit ca loc în care se caută talente și piatră de încercare de către profesioniștii din industrie în căutare de fețe noi.

stand up comedy sambata 11 ianuariecristian dumitru & friends bucuresti

stand up comedy sambata 11 ianuarie bucuresti romania

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>