Stand-Up Comedy Sambata Bucuresti

Stand-up Comedy Sambata Bucuresti

cu Cristian Dumitru and Friends
Sambata te asteptam la Stand-Up Comedy.
Ti-am pregatit cel mai tare spectacol de stand up comedy din Bucuresti. Umor, nu gluma!

In fiecare Sambata la In Culise Comedy Club te asteptam cu cele mai tari spectacole de stand-up comedy din Bucuresti. In Culise Comedy Club se afla pe strada natiunile unite nr 3-5. Vinovati pentru hohote de ras si aplauze sunt Cristian Dumitru, unul dintre primii comedianti romani (face stand-up comedy din 2003) si prietenii lui (Fulvio Balboni, Raul Gheba, Cristi Priza, Cata Dum,) Rezervari la : 0744.914.007

Stand-up Comedy este un gen de umor mai liber. Limbajul foflosit de comediantul de pe scena de multe ori este unul ne recomandat minorilor. G;umele folosit in acest de ge umor sunt variate.
Subiectele sunt pentru toate gusturile.
Fie ca se fac glume pe seama relatiilor dintre barbati si femei, fie ca se rade despre reclame sau stiri prezentate la tv, un lucru e sigur, veti rade cu gura pana la urechi si veti vrea sa mai reveniti.

In Romania stand-up comedy-ul se practica inca din anul 2003. Din comediantii de atunci putini inca mai practica si azi. Dintre ei am putea aminti pe : Cristian Dumitru, Mihai Bobonete, Catalin Bordea, Teo, Vio si Costel.

Fenomenul Stand-up Comedy a fost sustinut si incurajat de catre actorul Radu Gheorghe care a pus bazele acestui gen de spectacol si in Romania, el organizand primele work-sopuri de stand-up comedy la noi in Tara. Cristian Dumitru pe atunci student in anul 1 la Facultatea de Teatru din bucuresti a fost la workshop si de atunci sustine cu succes spectacole de stand-up comedy atat in bucuresti cat si in intreaga tara.

stand-up comedy sambata bucuresti

stand-up comedy sambata bucuresti cristian dumitru la in culise comedy club