Stand-Up Comedy Slatina 15 Noiembrie

Stand-Up Comedy Slatina

The Rock din Slatina te astepta cu un nou spectacol de stand-up comedy. Nu rata cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Romania.

Umor 100% natural.

“Vinovati” pentru umor cu premeditare Cristian Dumitru si Cata Dum.
Pentru rezervari suanti la : 0744.914.007
Stand-up Comedy Slatina
Cristian dumitru este unul dintre cei mai cunoscuti comedianti Romani. Practica acest gen de umor din anul 2003 facand parte mai intai din Trupa Deko apoi din Comedy now si mai apoi din ShowTime.
Cristian are un stil unic bazat pe interactiunea cu publicul. Atentie insa tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folsit impotriva ta.
Te asteptam vineri pe 15 noiembrie 2013 la The Rock sa vezi cel mai amuzant spectacol de stand-up comedy din Slatina.
The Rock din Slatina se afla pe Str. Dinu Lipatti. Va rugam sa va faceti rezervare cat mai din timp. Locurile sunt limitate.
Daca vrei sa organizezi un spectacol de stand-up comedy in Slatina intr-un club,bar sau pub ori vrei un moment de stand -up comedy pentru o petrecre privata sau corporate atunci ne poti sun la: 0744.914.007 sau la 0723.699.784
Pentru a afla programul celor mai tari spectacole de stand-up comedy din Bucuresti si din intreaga tara intra pe pagina noastra de contact si lasa-ne un mesaj cu numele si prenumele tau, un numar de telefon si o adresa de mail. Nu uita sa ne spui si de ce oras esti.
Ne vedem cu drag la spectacole.
Pe Cristian Dumitru si Cata Dum ii puteti vedea in fiecare sambata la In Culise Comedy Club din Bucuresti incepand cu ora 21:30. Pentru mai multe informatii si rezervari sunati la: 0744.914.007
Alti comedianti romani sunt: Catalin Bordea, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Teo, Vio, Costel

stand-up comedy slatina 2013
stand-up comedy slatina romania

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Slatina 15 Noiembrie

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!