Stand-Up Comedy Teo, Calita si Dumitru (umanitar)

Luni, 24 august The Pub din Bucuresti te invita sa razi si sa faci o fapta buna.

Teo, Cristian Dumitru si Ana Maria Calita strang bani pentru a il ajuta pe Florin.

Rezervari: 0728 843 782

Claudiu Teohari aka Teo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004.

Ana Maria Calita: este castigatoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”! A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” si Stand-Up Comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. 

Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea „iUmor” a ajuns tot in finala.

Cristian Dumitru : A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.

Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.

Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Cine este Florin si de ce are nevoie de ajutor?

„Prietenul meu din copilărie, Florin Toader, are nevoie de ajutor!

După multe investigaţii făcute în ţară, a ajuns la Viena unde a fost recent diagnosticat cu Limfom non Hodgkin celule tip B, stadiul IIA (pe scurt, este un tip de cancer al sângelui, al celulelor limfatice) + tromboză venoasă (vena stângă subclaviculară).

Tot acolo va face şi tratamentul cu imuno-chimioterapie (R-CHOP), unde i s-a dat un prognostic al vindecării de 90%.

Costurile tratamentului ajung undeva la 100000€. Am reuşit să strângem 70000€, dar mai avem nevoie.

Orice sumă contează pentru vindecarea lui!!!” spune Ana Maria Calita
IBAN:
RO92 RZBR 0000 0600 1586 5318
Toader Florin
REVOLUT: 0766735307

Rezervari: 0728 843 782

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Teo, Calita si Dumitru (umanitar)

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!