Stand-Up Comedy Timisoara Life Pub

Stand-Up Comedy Timisoara!

Tu cat poti sa razi?
In anii 1950 oamenii radeau in medie aproximativ 18 minute pe zi. Astazi rad aproximativ 4-5 minute pe zi. Trebuie sa schimbam asta. Cristian Dumitru te asteapta in LifePub la un “one man show incendiar” cu poante din colectia vara-toamna 2013.

Stand Up Comedy Timisoara

Sub sloganul “Rasul ii indispune pe prosti si le provoaca vertij complexatilor” Cristian nu se dezmite si promite o seara pe cinste pentru toti cei prezenti!

Stand-Up Comedy Timisoara cu Cristian Dumitru

„ Fac stand-up comedy din 2003, deci de zece ani Am ceva experienţă şi am învăţat multe. Am strâns în toţi aceşti ani material suficient pentru glume de toate genurile, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Eu zic că spectacolul merită văzut. Cine vrea să se distreze şi să râdă în hohote este aşteptat in LifePub.”, transmite Cristian Dumitru.” Rezervari: 0744.914.007
Cristian Dumitru a cucerit publicul cu umorul sau de calitate si cu o expresivitate iesita din comun. Face stand-up comedy de 10 ani de zile, adica inca din 2003 fiind unul din pionierii acestui gen de umor de la noi.
In Bucuresti Cristian poate fi vazut in fiecare sambata la In Culise Coemdy Club (strada natiunile unite nr 3-5)
Despre Locatie:
Life!Pub este locul unde se organizeaza Concerte, Stand-up comedy, Preiectii film, Expozitii (pictura, carte), Karaoke Party, Saturday Night Party in fiecare saptamana.
Ne gasesti pe Bv. Republicii nr. 11 langa gara. Rezervarile se pot face si on line pe site-ul pubului.

Daca vrei sa organizezi un spectacol de stand-up comedy cu Cristian Dumitru in Timisoara ne poti contacta telefonic la: 0744914007 sau 0723699784

Stand-Up Comedy Timisoara joi 28 noiembrie cu Cristioan Dumitru
stand-up comedy timisoara joi
stand-up comedy timisoara romania

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Timisoara Life Pub

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!