Stand-Up Comedy Valcea Vineri 6 Decembrie

Stand-Up Comedy Valcea

Inaintea lui Mos Nicolae cu sacul plin de glume bune si hohote de ras vine la Cascada Valcea Cristian Dumitru.
Nu trebuie sa ratezi spectacolul de stand-up comedy (one man show): “Born To Be Comedian”.
Cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Romania.
Cristian Dumitru face stand-up comedy din 2003. In acesti 10 ani de zile a strans cel ami bun material de stand-up comedy si le-a pus in spectacolul intitulat: „born to be comedian”.
O vorba din batrani spune ca :” rasul ii indispune pe prosti si le creeaza vertij complexatilor” de aceea noi te sfatuim sa fii destept si sa suni din timp pentru a iti face rezervare la cel mai interactiv spectacol de stand-up comedy din Romania.
Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!

Stand-up Comedy Valcea cu Cristian Dumitru

Nu uita sa iti faci rezervare din timp sunand la : 0744.914.007

In Pub La Cascada Ramnicu Valcea va intampina o atmosfera prietenoasa, cu muzica buna, bauturi variate, cocktail-uri delicioase si concerte. In functie de cerintele clientilor ne adaptam usor si reusim sa gasim solutii pentru fiecare eveniment, in functie de buget, de spatiu, de preferintele culiniare si de atmosfera.

Stand-up Comedy valcea vineri cu Cristian Dumitru

Daca ai o locatie in Ramnicul Valcea unde vrei sa organizezi o serie de spectacole de stand-up comedy noi te putem ajuta. Lucram cu cei mai talentati actori de stand-up comedy din Romania si de multi ani organizam spectacole de stand-up comedy in toata tara. Iti garantam cele mai tasi spectacole de stand-up comedy plinde umor de calitate si interactiune.
Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii sunand la: 0744.914.007 sau la: 0723.699.784

stand-up comedy valcea 2013 cristian dumitru

stand-up comedy valcea romania

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>