Stand-Up Comedy Vineri Bucuresti cu Calita, Dumitru si Voineag

Stand-Up Comedy Bucuresti

Vineri, 4 iunie 2021 Old Mike Pub din Bucuresti te invita la spectacolul de stand-up comedy unde o sa razi alaturi de Ana Maria Calita, Cristian Dumitru si Elena Voineag. Ora de incepere a spectacolului este 21:00.
Bilete disponibile in reteaua iabilet.ro
Locuri limitate!
Adresa locatiei:Str. Morilor nr 46, Bucuresti

Rezervari si alte informatii la: 0744.914.007 sau la 0787.366.166


Ana Maria Calita: este castigatoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor”! A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” si Stand-Up Comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al treilea „iUmor” a ajuns tot in finala.


Cristian Dumitru: A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.Este finalist Iumor (editia 7) unde a participat impreuna cu Bogdan Nitu cu o parodie in stil trap (Vine Pensia). „Moment revolutionar pe Scena iUmor” a zis Delia dupa prestatia celor 2 comedianti. Si nu doar ea a fost incantata, atat Mihai Bendeac cat si Cheloo au avut numai cuvinte de lauda pentru Cristian si Bogdan.Daca nu il stii de la emisiunea jurizata de Cheloo, Delia si Bendeac cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile.Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de stand-up comedy de la noi din tara.


Elena Voineag: Talentul Elenei nu cunoaşte margini. La TV e jovială, la teatru e inspirată, pe scenă e creativă, iar la stand up comedy este extrem de amuzantă. Unde mai pui că are curajul să meargă mai pe la toate Roast-urile care s-au făcut până acum.  Ela a făcut senzație la iUmor, cu un număr de stand-up fabulos, care i-a încântat pe jurați, dar și pe cei din public. „Pentru mine Ela Voineag a fost o revelație pentru că nu am văzut-o niciodată la stand-up, mi se pare că e făcută pentru asta”, a spus Delia, jurat iUmor.

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy Vineri Bucuresti cu Calita, Dumitru si Voineag

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!