Stand-Up Comedy Sambata Bucuresti

Stand-Up Comedy Sambata Bucuresti

In fiecare Sambata te asteptam la Trattoria Il Buchetto sa vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy din romania sustinut de Cristian Dumitru & Friends.
Se anunta de pe acum un show de zile mari ce nu trebuie ratata. Spectacolul incepe la ora 21.

Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta!

Rezervarile se pot face telefonic sunand la: 0744.914.007
Va asteptam cu mare drag!

Daca vrei sa organizezi un spectacol de stand-up comedy poti suna la 0744.914.007

ll Buchetto a aparut din pasiunea pentru bunul gust si respectul pentru calitatea produselor traditionale italiene. Cu ingrediente originale, de cea mai inalta calitate, cu daruirea bucatarilor iscusiti si cu atentia acordata unei serviri ireprosabile, Il Buchetto va spune cu caldura „Buon Appetito!”.

In meniul Tratoria Il Buchetto veti gasi feluri principale specific mediteraneene, precum diverse sortimente de pizza, paste si fructe de mare, dar si mai savuroase deserturi, toate gatite dupa retete autentice.

Alegeti sa luati o data masa la Tratoria Il Buchetto si dati-ne ocazia sa devenim prima dumneavoastra alegere! Descoperiti atmosfera din restaurantul nostru si adaugati-l in lista destinatiilor dumneavoastra preferate din sectorul 3. Preturile rezonabile, ofertele periodice si serviciile oferite la cele mai inalte standarde ii conving pe clientii nostri sa revina de fiecare data. Zi de zi, facem tot posibilul ca mancarea, bauturile, muzica si personalul sa sa se ridice la asteptarile dumneavoastra. Nu este deloc simplu sau usor, dar zambetele si strangerile de mana ale oaspetilor care ne trec pragul sunt cele mai importante gratificatii penru noi!

Va asteptam pe str. Intrarea Horbotei, la nr.8, sa descoperiti sensul unui „dolce farniente” autentic!

stand-up comedy romania

stand-up comedyc ristian dumitru sambata bucuresti

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>