Stand-Up Comedy 2 Feb. Beraria H

Stand-Up Comedy Sambata 2 Februarie Beraria H

Sâmbătă – 2 februarie – ți-am pregătit o porție zdravănă de râs cu trei dintre cei mai cunoscuți comedianți aflați la granița celebrității: Cristian Dumitru, Bogdan Zloteanu & Tiberiu Popovici. Pregătește-te pentru un deliciu umoristic memorabil în #OrașulCuChefDeComedie, ca să-ți fie weekend-ul weekend și masa rezervată.

Intrarea este liberă!

–IMPORTANT!–

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
___________________________

Stand-Up Comedy Sambata 2 Februarie Beraria H
Stand-Up Comedy Sambata 2 Februarie Beraria H


☎ Rezervările se fac la:

➡ FORMULARUL WEB >>> https://berariah.ro/ev/stand-up-dumitru-zloteanu-popovici
➡ 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
➡ vreau@berariah.ro
___________________________
CAST:

Cristian Dumitru :
A început să facă stand-up comedy în Café Deko fiind coleg de breaslă cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio și Costel și mulți alții. De atunci a susținut spectacole atât în Café Deko cât și în Club 99 (cluburi bucureștene cu specific de acest gen) cât și în orașele mari din România, dar și pentru diaspora de români din afara granițelor țării.
Deși nu apare pe tv cu siguranță îl știi din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe lângă filmulețele funny precum: “Luați oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul său de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE! Cristian se mândrește cu faptul că este cel mai bun comediant care nu apare pe tv, dar și că are cel mai interactiv show de la noi din țară.

Zloteanu Bogdan:
Cunoscut ca şi Bobitzi, un comediant ce aparține noii generații ce își propune să combine în stilul lui propriu viziunea sa comică față de lumea în care trăiește cu improvizatia umoristică specifică curentului bobitzienean de la sf sec 21. Pe Zloteanu l-ai putut vedea și în emisiunea iUmor unde a reușit să ajungă până în finală.

Tiberiu Popovici:
Este, la doar 34 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului românesc. A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practica într-un singur club în toată țara și a acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția! A reușit să cucerească juriul de la Romanii au talent vorbind despre p

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy 2 Feb. Beraria H

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!