StandUp-Comedy Sambata 9 Noiembrie Bucuresti

StandUp-Comedy Sambata 9 Noiembrie

Sambata incepand cu ora 21:30 te asteptam la cel mai tare spectacol de StandUp-Comedy din Bucuresti. Cristian Dumitru ( ex Deko) si invitatii lui si-au propus sa vada cat poti sa razi. Atentie! Tot ce spui in timpul spectacolului poate fi folosit impotriva ta! Suna si fa-ti rezervare din timp.

Pentru rezervari si informatii despre spectacolul de sambata suna la : 0744.914.007

In Culise Comedy Club este o locatie cu traditie in organizarea spectacolelor de standup-comedy. In fiecare sambata la In Culise poti vedea cele mai tari spectacole de standup-comedy cu Cristian Dumitru and Friends. Pretul unui bilet este de 20 lei. Va sfatuim sa va faceti rezervare din timp. Locurile sunt limitate. Va asteptam.
Despre In Culise Comedy Club:
In Culise Teatru Pub este un loc unde se petrec multe lucruri imprevizibil de simpatice. În fiecare zi vă invităm la spectacolele de teatru(detalii pe inculise.ro sau pe pagina de facebook In Culise Teatru Pub) inedite , deloc previzibile și care te vor scoate din cotidian….iar din momentul în care se aproprie sfărșitul de săptămână, oferim scena și celor mai îndrăgiți comedianți din România. Spectacolele de stand up comedy, improvizație si parodii muzicale sunt piesele de puzzled care odată unite formează conceptul de Comedy Club din Culise. Comedianții care vin cu mare drag la noi pe scenă : Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia, Toma, Cristi Dumitru, Fulvio Balboni, Cătă Dum, Cristi Priză, Marius Gheorghiu și mulți alții!!!

Stand-up comedy este principalul obiectiv a trei festivaluri internaționale majore: Edinburgh Fringe Festival în Edinburgh, Scoția; Just for Laughs în Montreal, Canada; Melbourne International Comedy Festival în Melbourne, Australia; și a unui număr de festivaluri mai mici, dintre care cele mai importante sunt Boston Comedy and Film Festival și New York Underground Film Festival. Formatul de festival s-a dovedit a fii de mare succes în atragerea atenției către forma de artă și este adesea folosit ca loc în care se caută talente și piatră de încercare de către profesioniștii din industrie în căutare de fețe noi.

standup-comedy sambata 9 noiembrie bucuresti

standup-comedy sambata 9 noiembrie bucuresti romania cu cristian dumitru