Stand-Up Bucuresti, duminica 2 feb.

Stand-Up Comedy Bucuresti, duminica 2 februarie 2020

Duminica, 2 februarie 2020 Restaurant Cabana ti-a pregatit un show unic de stand-up comedy.

Rezervari 0770388045 / 0733376526

stand-up comedy duminica Bucuresti
Stand Up Comedy Bucuresti

Cristian Dumitru este unul din finalistii iUmor (editia 7) 
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii. 
Dupa multi ani in care a refuzat sa apara pe tv, anul asta l-ai putut vedea in finala iUmor si la Comedy Club (comedy central).
Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.

Adrian Lungu este finalist iUMOR si câstigator al Stand Up Fest 2015, Adrian Lungu, aka Adi Bobo, este un moldovean care a sustinut spectacole în toata tara si nu are de gând sa se opreasca decât pe la 93 de ani, dupa cum sustine! Este energic si patimas în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desavârsit care te va cuceri cu naturaletea sa pe scena.

Irena Boclinca nascuta pe 4 decembrie 1980, Zaicani, Rascani, RSS Moldoveneasca, URSS) este o actrita de teatru din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in București,fosta actrita a Teatrului „Eugene Ionesco” din Chisinau. Irena Boclinca a absolvit Colegiul de Medicina din Balti, ulterior si-a facut studiile la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, Republica Moldova, studiile de master le-a urmat la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi. In prezent Irena Boclinca este actrita la Teatrul de revistă „Constantin Tanase” din Bucuresti. Irena Boclinca a devenit populara in Republica Moldova datorita numeroaselor roluri comice, de satira, dramatice, printre care interpretarii celebrei artiste franceze Edith Piaf, jucate pe scena Teatrului „Eugene Ionesco” din Chisinau timp de sapte ani, dar si datorita rolurilor jucate pe scena Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iasi, de asemenea s-a remarcat in cadrul emisiunii de satira din Republica Moldova „Ora de ras” de la Jurnal TV prezentata de actorii moldoveni: Constantin Cheianu si Anatol Durbala, interpretand rolul personajului Simona. In februarie 2019 a devenit cunoscuta publicului larg din Romania datorita aparitiei acesteia in cadrul emisiunii iUmor de la Antena 1 din Bucuresti, Romania imitand-o pe Viorica Dancila, prim-ministru al României.In data de 1 iunie, ea a castigat sezonul 6 iUmor,iar banii castigati au fost donati concurentului Vasi Borcan care se afla imobilizat intr-un scaun cu rotile.

In deschidere Alex Sasha.
Bilete 33 lei

Rezervari 0770388045 / 0733376526

Stand-Up Comedy Bucuresti 2020
Stand Up Comedy Romania Bucuresti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Bucuresti, duminica 2 feb.

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!