Stand-Up Comedy 8 Feb.

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata seara

Sambata, 8 Februarie 2020 Copper’s Pub Bucuresti ( hristo botev nr 25) va invita la o noua seara de Stand Up Comedy.
Vor urca pe scena si te vor face sa razi : Tiberiu Popovici (finalist Romanii au Talent), Anisia Gafton (premiul de popularitate „Romanii au talent) si Cristian Dumitru (finalist iUmor editia 7)


R E Z E R V A R I SI INFO LA: 0744.914.007 SAU LA: 0787.655.876
PENTRU REZERVARI ONLINE CLICK AICI!

BILETE ONLINE: AICI!

Spectacol Stand-Up Comedy Club Bucuresti
Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata Seara

Cristian Dumitru este unul din finalistii iUmor (editia 7) 
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii. 
Dupa multi ani in care a refuzat sa apara pe tv, anul asta l-ai putut vedea in finala iUmor si la Comedy Club (comedy central).
Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!
Cristian se mandreste cu faptul ca are cel mai interactiv show de la noi din tara.


Gafton Anisia: Este o moldoveanca cu simtul umorului fiind una dintre putinele femei care fac stand-up comedy. A devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea concurs de pe pro tv “Romanii au talent” iar mai apoi din emisiunea Extra Night Show (ex Un show Pacatos) de pe Antena1.


Tiberiu Popovici este, la doar 33 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului romanesc. A debutat in 2005, cand acest gen de spectacol se practica intr-un singur club in toata tara si a acumulat de atunci mai mult timp de scena decat o traseista nimfomana care face ore suplimentare ca sa-si deschida propria parcare de TIR-uri. Merita investitia!


Biletul online sau rezervarea telefonica asigura un loc in sala. Aranjarea la mese se va face in functie de  numarul spectatorilor.

Spectatorii sunt rugati sa se prezinte cu cel putin 30 de minute inainte de ora de incepere a show-ului.

R E Z E R V A R I SI INFO LA: 0744.914.007 SAU LA: 0787.655.876

PENTRU REZERVARI ONLINE CLICK AICI!

BILETE ONLINE: AICI!

Stand Up Comedy 2020 in Bucuresti
Stand Up Comedy Spectacol Bucuresti

Nu tine doar pentru tine!

standupcomedy

Stand Up Comedy Romania Bucuresti. Pentru spectacole live de stand up comedy sunati la :0744914007

0 comments on “Stand-Up Comedy 8 Feb.

Comments are closed.

Call Now ButtonFa o rezervare!