Stand-up Comedy Contact

stand-up comedy contact romania

Daca vrei sa organizezi un spectacol de Stand-Up Comedy intr-un club/bar/pub sau la o petrecere privata sau corporate noi iti venim in ajutor.

Site-ul nostru oferă o gama larga de spectacole de stand up comedy ce pot fi organizate in diverse locații, inclusiv cluburi puburi și alte spații. De asemenea, oferim momente de stand-up comedy pentru evenimente private și corporate. Experiența noastră în domeniu ne poate ajuta să găsim cea mai bună opțiune pentru evenimentul dumneavoastră. Ne concentrăm pe servicii de înaltă calitate și, prin urmare, oferim cei mai buni comedieni care să se potrivească cu evenimentul pe care il organizaţi.

Pentru detalii suna la : 0744.914.007

Stand-Up Comedy
Un stand-up comic este cineva care face comedie într-o manieră informală, vorbind cu publicul în absența celui de-al „patrulea perete” teatral. În mod normal aceasta se face de către un comic, cu un microfon.
Stand-up Comedy Contact Telefon
Se practică în cluburi, colegii, săli de teatru, locații alternative – aproape oriunde există un public doritor și deschis la comedie. Comicul redă o serie de povești amuzante într-un ritm rapid, glume scurte (numite bit-uri) și one-liners (glume care au și pregătirea, și poanta în interiorul aceleiași fraze).

Toate acestea constituie monologul, rutina sau act-ul. Unii comici folosesc recuzită, muzică sau elemente de iluzionism în spectacolele lor.

In Romania fenomenul stand-up comedy a aparut in anul 2003 intr-o ceainarie din centrul Bucurestiului. Din gasca de comedianti amatori de atunci putini sunt cei ce au ramas in bransa si sutin si azi spectacole de stand-up comedy.

Multe locații mici susțin evenimente “open mic” (microfon deschis) unde comicii amatori pot performa în fața unui public, oferindu-li-se astfel posibilitatea de a-și perfecționa meșteșugul și a pătrunde în branșă.

Genul stand-up comedy este considerat dificil de stăpânit deoarece comicul se află în deplina putere a publicului, care este element integrant al spectacolului.

Un comic experimentat trebuie să se raporteze cu rapiditate la dipoziția și gusturile oricărui tip de public și să își adapteze numărul în concordanță.

Stand-up este o formă de artă comică devotată în mod deschis obținerii și primirii de râsete mai presus decât orice alta componentă a genului (spre deosebire de comedia teatrală, care creează comedia în structura unei piese folosindu-se de caractere și situații).

Nu tine doar pentru tine!

Call Now ButtonFa o rezervare!